Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde çok büyük umutlar ile takıma alınan Diagne, isteneni veremedi. Sezon sonu yaz transfer dönemi ile birlikte de takımdan ayrılması için gündem oluşturuldu. Club Brugge ile yollarına devam eden isim, burada da isteneni vermekten uzak kaldı. Bu nedene oyuncu ile yolların ayrılması gündeme geldi. Özellikle de teknik adamla sorun yaşamasının ardından kadro dışı kaldı. Galatasaray ise ara transfer döneminde oyuncunun geri gönderilmesi durumuna karşı iki planı gündeme aldı. Hazırlıksız yakalanmak istemeyen teknik heyet ve yönetim için iki plan ön plana çıkıyor. Restbet fırsatları yüksek kazançları getiriyor.

İşte Belirlenen O Alternatif Planlar

Oyuncunun ara transfer döneminde geri dönme ihtimaline karşı atılacak olan iki adım bulunuyor. Bunlardan bir tanesi hali hazırda forvet sıkıntısı çeken Galatasaray’da takım içinde tutulması. Golcülerin sakatlık sorunları ve istenen verimin alınamaması nedeniyle oyuncuya bir kez daha şans verilebileceği gündem geldi. Yapılan hazırlıklara göre diğer alternatif plan ise oyuncu için kulüp aranması olacak. Bonservisi sarı kırmızılılarda olan isim için yüksek miktarda bir teklifin gelmesi halinde satışına sıcak bakılıyor. Buradan gelecek olan miktar ile daha iyi isimlerin kadroya alınması planlanıyor. Her şey Diagne’nin dönüp, dönmeyeceğine göre şekillenecek. Atılacak olan adımlar karşısında Galatasaray gündeminde hareketlilik yaşanacak.

Forvet Hattında Belirsizlik restbet Sürüyor

Yapılan tüm transfer çalışmalarına karşın istenen sonuç henüz alınabilmiş değil. Atılacak olan adımlar büyük önem taşırken, gol yollarındaki krizin çözülebilmesi içinde çalışmalar devam ediyor. Diagne, Gomis, Falcao ve Andone konusunda teknik heyet son kararını henüz vermiş değil. Bunlar dışında bambaşka isimlerinde gündeme gelmesi muhtemeller arasında. Tüm bunlar için çalışmalar sürerken, takım içinde de mücadeleler aralıksız devam ediyor. Hazırlıklarını kesintisiz sürdüren takımda çalışmalar büyük önem kazandı. Türkiye Kupası, Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde yine yoğun bir süreç işleyecek. Galatasaray bu süreçten en az kayıpla çıkmak istiyor. Devre arasına kadar her puan çok önemli oldu.

Editör: TE Bilisim