Deva Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Emrah Ünlü, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ı desteklemek için adaylıktan çekildiğini duyurdu. Emrah Ünlü partisinden istifa ettiğini duyurarak İYİ Parti’nin adayı Ahmet Karadağ’ı destekleyeceklerini açıkladı.

Emrah Ünlü’nün açıklaması şu şekilde:

Selendi Atık Su Arıtma Tesisinin faaliyete alındı Selendi Atık Su Arıtma Tesisinin faaliyete alındı

“Kalkınma yerelden başlar anlayışını kendimize ilke edinerek, Manisamıza faydalı olma arzusuyla, deva partisi saflarında yürüttüğüm siyasi hayatımı, partiden ve şahsıma tevdi edilen Deva Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Adaylığımdan çekilerek bugün itibariyle sonlandırıyorum. İlçe başkanlığım ve Şehzadeler Belediye Başkanlığı Adaylığım sürecinde her daim bir ve beraber olduğum yol arkadaşlarımla birlikte, şehrimizin içine düştüğü hizmetsizlik çıkmazının tek bir aday etrafında toplanarak sona erdirilebileceğini düşünüyoruz. Bu kararı almamızda hiçbir koltuk, menfaat veya çıkar peşinde olmadığımızın bilinmesini ayrıca sözlerimin yazılı olarak kayıtlara geçmesini istiyorum.”

“Ahmet Karadağ’ı destekleyeceğimizi duyuruyoruz”

Tek önceliğinin Şehzadeler olduğunu açıklayan Ünlü açıklamasına şöyle devam etti:

“Tek önceliğin Şehzadeler olduğunu açıkça ilan ederek, şehrimizin çocuğu, Şehzadeler’in öz evladı, İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’ı destekleyeceğimizi duyuruyoruz.  Bu destek ve birliktelik yıllardır adım adım geriye götürülen Şehzadeler’in kötü yönetilişine karşı dur diyebilenlerin ortak sesi ve şehrimizin uyanışının işareti olacaktır. Partiler üstü bir birleşme ve kararlılıkla “Bizim Ahmet” Ahmet Karadağ’ın herkesimi kucaklayacağından ve Şehzadeler için aranan kan olduğundan eminiz. Bu minvalde; Şehzadeler’den başlayarak yaşadığımız kötü günlere dur diyebilmek isteyenleri, mutlu ve huzurlu bir şehrin inşaasında bende varım diyen herkesi Şehzadeler Belediyesi’ni kazanabilecek aday, Ahmet Karadağ’ın yanında olmaya davet ediyorum.“ ifadeleri yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ