Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı! Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!

Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremlerden sonra Hatay'da yaraları sarmak için ilk günden itibaren dur durak bilmeden çalışan Konya Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşlar için Ağız ve Diş Sağlığı Teşhis ve Tedavi Aracı hazırladı.KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşların ağız ve diş sağlığıyla ilgili sorun yaşamaması için Ağız ve Diş Sağlığı Teşhis ve Tedavi Aracı’nı hayata geçirdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tüm ülkeyi yasa boğan yıkıcı depremlerden sonra Hatay’da ilk gününden itibaren arama-kurtarmadan lojistik merkeze, içme suyu temininden mobil mutfak ve ekmek fırınına, enerjiden konteyner kent çalışmalarına kadar tüm imkanları seferber ederek Hataylıların yanında olmaya gayret ettiklerini hatırlattı.

Tüm bu çalışmaların yanında deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların ağız ve diş sağlığıyla ilgili de sorun yaşamamaları için önemli bir hizmeti daha hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Altay, “Bu kapsamda Konya Diş Hekimleri Odamız ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Teşhis ve Tedavi Aracını hazırladık. Tüm hazırlıkları tamamladıktan sonra aracımız inşallah Pazartesi günü Hatay’da olacak ve depremzede kardeşlerimize şifa dağıtmaya vesile olacak. Depremzede kardeşlerimizin her yönden sağlıklı olmasına büyük önem veriyoruz. Bu zor zamanları en kısa sürede atlatmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: igf