Manisa’nın zirvesinde kar yağışı aralıklarla devam ediyor
Manisa’nın zirvesinde kar yağışı aralıklarla devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Üç gün sürecek program kapsamında Ramazan ayının köklü geleneklerini yansıtan Hacivat-Karagöz, meddah ve orta oyunu gösterileri sahnelenecek. Kapalı çadır içerisinde düzenlenecek etkinliklerde ayrıca sihirbaz gösterileri, palyaço ve maskot karakterler çocuklarla buluşacak.

Çocuklara ücretsiz ikram

Etkinlik alanına gelen çocuklara program boyunca ücretsiz patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edilecek. Böylece Ramazan ayının paylaşma, birlik ve beraberlik ruhu, eğlenceli bir atmosfer eşliğinde yaşatılacak. Programla hem çocukların hem de ailelerin keyifli bir Ramazan akşamı geçirmesi hedefleniyor.

“Çocuklarımızın tebessümü en büyük mutluluğumuz”

Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekerek, çocukların bu özel ayın sevincini doyasıya yaşamalarını amaçladıklarını belirtti. Geleneksel kültürü yaşatan gösteriler ve çeşitli ikramlarla dolu bir program hazırladıklarını ifade eden Başkan Kara, tüm vatandaşları belirtilen tarihlerde teravih namazı sonrası etkinlik alanına davet etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ