77 ilde operasyon | Pedofili sapıklığı! 77 ilde operasyon | Pedofili sapıklığı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Cumhuriyet Halk Partisinin düzenlemiş olduğu Sarıgöl ilçesindeki seçim mitingine katıldı. Mitingde konuşan CHP'li Özalper,

“Bu iş Manisa’da da, Sarıgöl’de de bitmiş. 31 Mart gecesi biz kazanacağız, Manisalılar kazanacak” diye konuştu.

“Adaylarımız, ilçelerde gümbür gümbür geliyor”

Mitingde muhalefet partilerinin belediye başkan adaylarını eleştiren Özalper,

"Halkımız makam koltuklarından ayrılmayan Belediye Başkanlarından yaka silkmiş. Adaylarımız, ilçelerde gümbür gümbür geliyor" dedi.

" CHP, 31 Mart gecesi Manisalılarla birlikte kazanacak "

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, açıklamasının devamında,

"Sarıgöl bugün muhteşem bir kalabalıkla adaylarımız Ferdi Zeyrek ve Tahsin Akdeniz'e açık destek verdi. Manisa'nın tamamında gördüğümüz tablo bizi çok memnun ediyor. Sahada görüyoruz ki, halkımız makam koltuklarına yapışan, sosyal belediyecilikten bihaber olan, alt ve üst yapı çalışmalarında sınıfta kalan Belediye Başkanlarından yılmış, partimizin adaylarını kucaklıyor” diye konuştu.

Bu seçimde çok iddialı olduklarını vurgulayan Özalper, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Biz bu seçimde Manisa Büyükşehir ve ilçelerde çok iddialıyız. Halkımızın bizim yanımızda olduğunu da görüyoruz. Bu iş Manisa'da da, Sarıgöl'de de bitmiş. CHP, 31 Mart gecesi Manisalılarla birlikte kazanacak. CHP'nin halkçı belediyecilik anlayışını hem Büyükşehir'de, hem de ilçelerimizde halkımızla buluşturacağız."

Kaynak: Haber Merkezi