Partisinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ile beraber, Manisa’nın Gördes ilçesinde sahaya çıktı. CHP’li Özalper kürsüden annesi Meyil Uludağ’a seslendi,
“Anneciğim, bugün doğum gününde sana bir çiçek bile alamadım, ama söz veriyorum 31 Mart gecesi hem memleketin Gördes’e, hem de Manisa Büyükşehir’e CHP’nin Halkçı Belediyecilik bayrağını dikip sana ve tüm vatandaşlarımıza en büyük hediyeyi vereceğim” dedi. 

Chp’li Başkan Özalper’den Anlamlı Konuşma (2)

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ferdi Zeyrek ile seçim çalışmaları kapsamında Gördes’te vatandaşlarla buluşup, halkın sorunlarını dinledi.

Zeyrek, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününü kutladı Zeyrek, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Gününü kutladı

200 yeni üyeye rozet takıldı

Gördes’in her tarafını gezdikten sonra 200 yeni üye için programlanan katılım toplantısına katılan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’in duygusal açıklamaları üyeleri duygulandırdı. 

CHP’li Başkan Özalper kürsüden annesi Meyil Uludağ’a seslenerek, 


“Gördes bizim memleketimiz, göz bebeğimiz. Bugün, anneciğimin doğum günü. Anneciğim, sana bir çiçek bile alamadım ama söz veriyorum Cumhuriyet Halk Partisi’nin Manisa İl Başkanı olarak Gördesli Makbule’nin inancıyla, hem sana hem de halkımıza Gördes’i de, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni de hediye edeceğim” dedi. 

Chp’li Başkan Özalper’den Anlamlı Konuşma (6)

CHP’li kurmaylar, toplantı salonunun önünde davul zurnayla karşılandı. Program, Gördes’te mahalle ziyaretleriyle sona erdi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ