Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, seçim çalışmaları nedeniyle Yunusemre'nin her tarafını adım adım gezerek, vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Dün akşam, Akgedik TOKİ’de mahalle esnafları ve vatandaşlarıyla buluşan Balaban, Akgedikliler tarafından bando takımı ve havai fişek eşliğinde coşkuyla karşılandı.

Kendisini karşılayan coşkulu vatandaşlarla yaptığı yürüyüşte halkı selamlayan Balaban’a bazı vatandaşlarda evlerinin balkon ve pencerelerinden selam yollayarak desteklerini gönderdi.

Akgedikli vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinleyen Balaban, belediye başkanlığını kazandığı andan itibaren, alanında uzman ekiplerle Akgedik’in problemlerini çözeceklerini vurguladı.

Balaban, devamlılık sözü verdi

Akdegik’e yeteri kadar belediye hizmetlerinin sağlanmadığını belirterek, “Biz, 5 yılda bir buraya gelen değil, 1 yılda 5 kez burayı ziyaret eden bir belediye ekibi olacağız” diye vurgulayan Balaban,

“Biz, Akgedik'i bir Uncubozköy yapmak istiyoruz. Akgedik'te bir pazaryeri yok. Akgedik'te pazaryerini yapmak bize nasip olacak inşallah. Akgedik'te taziyeevi, düğün salonu, kütüphane yok. Kuracağımız 5 katlı, büyük bir tesis ile bunların hepsini gerçekleştireceğiz. Bu tesiste kreş ve çocuk oyun alanı da yer alacak. Akgedik'te baz istasyonu eksikliği nedeniyle telefonların çekmemesi sorununu da çözeceğiz. Sağlık ocağının bir an önce faaliyete girmesi için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Altyapı ve ulaşım ile ilgili sorunları da Büyükşehir işbirliği ile birlikte çözeceğiz. Biz, 5 yılda bir buraya gelen değil, 1 yılda 5 kez burayı ziyaret eden bir belediye ekibi olacağız”

Yunusemre Belediyespor Futbol altyapı liglerinde göz doldurdu Yunusemre Belediyespor Futbol altyapı liglerinde göz doldurdu
Kaynak: Haber Merkezi