Seçimi kazandığında belediye de görev yapan vatandaşları işten çıkaracağı yönünde yapılan konuşmalara yanıt veren  CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, Yunusemre Belediyesi çalışanlarına şöyle seslendi:

“31 Mart'ta hep birlikte sandığa gideceğiz. Ama üzülerek şunları duyuyorum, Yunusemre İttifakı seçimleri kazandığında, Semih Balaban seçimleri kazandığında belediyemizde çalışan, alın teriyle, onuruyla geçinen emekçi insanları işten çıkaracağını yayıyorlar. Ben buradan tüm emekçi kardeşlerime sesleniyorum. Biz yıllarca emeğin, emekçinin mücadelesini verdik. Yarın belediye başkanı olduğumuzda emeğiyle geçinen, alın teriyle geçinen, onuruyla geçinen hiçbir arkadaşımıza en küçük bir şekilde, işten çıkarmayı bırakın, saygısızlık yapmayacağız.”

Arınç’tan, Zeyrek’e hayırlı olsun Arınç’tan, Zeyrek’e hayırlı olsun

Çalışanlara verilmeyen promosyonlar verilecek

CHP'li Balaban başkan seçildiğinde, Yunusemre Belediyesi'nin bankalarla yaptığı maaş anlaşmaları sonucu personele ödenmeyen promosyon maaşlarını, çalışanlara ödeyeceğini belirterek,

“Bankalarla promosyon anlaşması yapılıp, o verilmeyen promosyonların teminatı biz olacağız. Emekçiler bizim her zaman başımızın tacıydı, yine başımızın tacı olmaya devam edecekler. Emekçiler her konuda bizimle birlikte huzura kavuşacak.” diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi