Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel,Manisa'da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Atatürk kapalı spor salonunda düzenlenen toplantıya Özgür Özel'in yansıra Manisa Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

Aday tanıtım toplantısında konuşan İlksen Özalper,

“Manisa’nın tarihi değiştireceğiz böyle bir günde sizlere yola çıkmaktan çok mutluyum. Bizler, yüzüncü yaşına girmiş bir Cumhuriyetin evlatları ve Ulu Önder Atatürk’ün neferleriyiz. Yüzyıl önce nasıl gerici zihniyeti boyun eğmediysek bugünde boyun eğmeyeceğiz. Çünkü biz bu ülkeyi demokrasiyi, bağımsızlığı getiren partiyiz.” İfadelerinde bulundu.

"Yabancı olduğum yerde değilim"

Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Lideri Özel heyecanlı olduğunu dile getirerek:

“Benim için çok anlamlı bir gün. Her şeyin başladığı yerdeyiz ve bu yolu birlikte yürüdüklerimle birlikteyim. O yüzde bu salonda bulunan yada bu kalbi bizimle olan yürüyüşümüze Manisa’daki yürüyüşümüze Türkiye’de ki yürüyüşümüze ilk günden şuana kadar hiçbir çıkar gözetmeden canı yürekten değer veren siz değerli yoldaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.  Yabancı olduğum bir yerde değilim. Partimizin kürsüsündeyim. Ama çok heyecanlıyım. Çünkü 81 ilde 973 ilçede kürsülerde konuşuyorum. Ama kendi memleketinde kendi evinde kendi ailesini önüne bu konuşmayı yapmak daha heyecanlı." şeklinde konuştu.

Ezbereli bozan bir siyesetin, ezberleri bozan bir yürürşünün içinde olduklarını belirten Özel,

"Bakın biz bugün Manisa nasıl değişir, Türkiye nasıl değişir, Manisa'da yüzler nasıl güler, Türkiyede yüzler nasıl güzel güler? Manisa'da yoksula garibana işsize nasıl sahip çıkarız, Türkiye'de emeklinin, emekçinin yüzünü nasıl güldürürüz? Öyle bir yürüyüşün peşindeyiz. Onu konuşmaya geldik, onu konuşacağız." ifadelerine yer verdi.

Özel'in konuşmasının ardında adaylar tanıtıldı.

 İşte CHP’nin Manisa Belediye Adayları:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı: Ferdi Zeyrek

Ahmetli: Fuat Mintaş

Akhisar: Besim Dutlulu

Alaşehir: Ahmet Öküzcüoğlu

Demirci: Şerif Akmeşe

Gölmarmara: Cem Aykan

Gördes: İbrahim Büke

Kırkağaç: Üstün Dönmez

Aktaş’tan şehit arkadaşının ailesine ziyaret Aktaş’tan şehit arkadaşının ailesine ziyaret

Köprübaşı: Fatih taşlı

Kula: Hikmet Dönmez

Salihli: Mazlum Nurlu

Saruhanlı: Zeki Bilgin

Sarıgöl: Tahsin Akdeniz

Selendi: Cemil Kurt

Soma: Sercan Okur

Şehzadeler: Gülşah Durbay

Turgutlu: Çetin Akın

Yunusemre: Semih Balaban

57B39362 E77F 4295 9398 5696F78D425E