Bir Tinder kullanıcısı, kaydırma yapması için hazırladığı bot sayesinde 5000'den fazla kadınla eşleşmeyi başardı. Aynı kullanıcı ChatGPT'nin önerdiği bir kadına evlenme teklifi ederek kadınla nişanlandı.

Tinder sohbet hatları oluşturmak için ChatGPT'yi kullanan bekar erkekler, daha fazla randevu aldıklarını söylüyor

Tinder ve Grindr kullanıcıları, yapay zeka botu Chat GPT sayesinde randevulara ulaştıklarını iddia ederek, kendilerine muhtemel randevulara gönderecekleri ve onları etkileyecek akıllı mesajlar hazırlıyor.

İnsanlar yapay zekayla randevularda kur yaptıklarını iddia ediyor

 Twitter CEO'su Elon Musk'un ortak kurduğu konuşma yazılımı ChatGPT'ye erişen kullanıcılara, insan hayatına eş değer yazılı yanıtlar veriliyor. ChatGPT , sohbet etmek için bir araç olarak kullanılabilir ve metin oluşturabilir, dili tercüme edebilir, soruları yanıtlayabilir ve duyguları analiz edebilir.

Bazı kullancılar uygulamanın sosyal medyada mükemmel bir aşk tanrısı olduğunu söylüyor. Bazıları ise bunu Tinder ve Grindr'daki maçlarında kullanacakları sohbet hatları için istediklerini ve bunun da başarılı olduğunu iddia ediyor.

 

Bir kullanıcı yorumunda : "Bu kıza Tinder üzerinden ChatGPT yanıtı gönderdim ve bunun kesinlikle başarısız olacağını düşündüm" dedi.

Kadın yapay zeka robotundan 400 bin sterline ev satın almasına yardım etmesini istiyor ancak tavsiyeye uymaması konusunda uyarılıyor Tinder kullanıcıları, randevularının yapay zekanın mesajlarından etkilendiğini söylüyor

Başkalarından ilham alan biri şöyle dedi: "Çift monitör kurulumunu değiştiriyorum: Bir monitörde Tinder, diğerinde ChatGPT.

Bazı Tinder kullanıcıları ilişki ararken yazılımın eksikliğinden yakınıyordu.

Sosyal medya kullanıcıları şu yorumu yaptı

 “Ben Tinder'da kadınlarla nasıl sohbet edeceğimi bilmezken chatGPT neredeydi?

"Şu anda bir kadınla nasıl konuşulacağını bilmiyorum ama artık Tinder kullanmıyorum."

Bir diğeri şunları ekledi: "İnsanların Tinder için ChatGPT kullandığını öğrendim. Randevunuza geldiğinizde ne yaparsınız? Bilmiyorum.

20 bin öğretmen atamasının tarihi belli oldu 20 bin öğretmen atamasının tarihi belli oldu

"Bu noktada köpek sahiplenmeye başlamam gerektiğine eminim."

Kaynak: HABER MERKEZİ