31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere bir ay kala Cumhur İttifakı'nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı ve Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, sivil toplum örgütleriyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Adayı Mehmet Çerçi, eşi Melek Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Mücahit Arınç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ile birlikte Manisa'da 5 Roman Derneği'nin bir araya gelip oluşturduğu Manisa Romanlar Derneği Platformu üyeleriyle sabah kahvaltısında biraraya geldi. Kahvaltıya katılan platform üyesi roman dernekleri önümüzdeki yerel seçimler için Çerçi'ye tam destek sözü verdi.

04 (18)

Yunusemre Belediyesi açıkladı | En çok borcu olan belediye oldu! Yunusemre Belediyesi açıkladı | En çok borcu olan belediye oldu!

"Çerçi'nin sonuna kadar arkasındayız"

Düzenlenen kahvaltıda söz alan Manisa Romanlar Derneği Platformu Başkanı Umut Dum, Mehmet Çerçi'nin belediye başkanlığı döneminde ilçeye birçok vizyon projeler kazandırdığını ve halkın sevgisini arkasına aldığını dile getirdi. Dum yaptığı konuşmada Çerçi'den övgüyle söz ederek şu ifadelere yer verdi: "Geçtiğimiz 10 yıllık süreç içerisinde sayın başkanımız ilçemize yaptığı hizmetlere hepimiz şahit olduk. Birçok siyasi partilerin adayları gidip geliyor. Ancak kimseye söz vermedik. Tek sözümüz Sayın Başkanımız Çerçi'ye. Kendisinden bir şey de talep etmiyoruz. Tek talebimiz tekrar başkan seçilmesi. Çerçi Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız."

03 (16)

"Her kesime eşit hizmet verdik, vermeye devam edeceğiz"

Platform üyeleriyle biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Cumhur İttifakı Adayı Dr. Mehmet Çerçi, belediye başkanlığı görevi boyunca her kesime eşit mesafede yaklaştıklarını ve ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini belirtti. Yunusemre'nin her mahallesinde kalıcı eserler bıraktıklarını ifade eden Çerçi yaptığı konuşmada, "Belediye başkanlığımız döneminde hiçbir ayrım yapmadık. Her kesime eşit mesafede yaklaştık ve bu düşünceyle hizmet verdik. Bir dönem daha kalan eserlerimizi ve projelerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Yerel seçimlerde son bir aya gidiyoruz. Çalmadık kapı, sıkılmadık el ve girmediğimiz gönül kalmayacak. Çünkü Yunusemre güzel günlere, vizyon projelere layık. Her zaman söylediğimiz gibi yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim için Doğu-Batı, Roman, göçmen bizim için herkes birdir. Asla ayrım olmaz ve olmayacakta. Hepimiz kardeşiz. Hayırlı işlerimizin devamını getirmek için halkımızın oyuna talibiz."

"Kimse çerçi için 'hiçbir şey yapmadı' diyemez"

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Mücahit Arınç ise yaptığı konuşmada "Yunusemre Belediye Başkanımız ve adayımız Mehmet Çerçi, 2 dönem boyunca gönülleri fethederek ilçemize çok önemli hizmetler ortaya koydu. Hiçbir kimse Çerçi için 'hiçbir şey yapmadı' diyemez. Alnını akıyla 10 yıl önce bu yola çıktı ve hala devam ediyor, devam edecek. Önümüzdeki yerel seçimlerde Yunusemre'nin kararının ilçeye vizyon kazandıran, halkın içinde ve yanında olan Çerçi'den yana olacağına inanıyorum." Konuşmaların ardından Roman Derneği Platformu'na üye derneklerin yöneticileri Arınç ve Çerçi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

02 (17)

Kaynak: HABER MERKEZİ