Yunusemre Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Karaköy esnafını ziyaret etti. Ziyarette sıkıntıları dinleyen Başkan Çerçi, esnaftan destek sözü aldı.

05 (7)

Yunusemre Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Karaköy esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çerçi'ye AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ve partililer eşlik etti.

06 (6)

Karaköy'de Sefa Kıraathanesi'nden başlayan esnaf ziyaretinde Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, bir taraftan vatandaşlar ile birlikte satranç oynarken, bir taraftan yaklaşan seçimle ilgili düşüncelerini dinledi. Ziyarette esnaf ve vatandaşlarla görüşen Belediye Başkanı Çerçi, sıkıntıları dinlerken, çözüm önerilerini anlattı.

07 (4)

Ziyarette bazı esnaflar tekrar belediye başkan adayı gösterilmesinden dolayı Dr. Mehmet Çerçi’ye 'hayırlı olsun' temennilerinde bulunurken, kimi esnaf ise 'Gönüllerin Başkanı' sloganıyla konfeti patlattı. 

'Orman Benim' kampanyası kapsamında Manisa’da çöp toplandı 'Orman Benim' kampanyası kapsamında Manisa’da çöp toplandı

03 (7)

Kaynak: HABER MERKEZİ