MAK Danışmanlık tarafından sosyal medyada paylaşılan 30 Büyükşehir anketinin yankıları diğer illerde olduğu gibi Manisa'da da sürüyor.

MAK Danışmanlık 23 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında anket yaptığını künyesinde belirtirken daha sonra MAK Danışmanlık sahibi Mehmet Ali Kulat anketin adaylar açıklandığı zaman yapıldığını yeni sonuçlar olmadığını belirtti.

Mehmet Ali Kulat sosyal medyada yaptığı açıklamada;

MAK Danışmanlık kurumsal sayfasında yayınlanan "Büyükşehirler Araştırması" siyasi partilerin adaylarını resmi olarak ilk açıkladığı günlerde yapılmıştır. Şimdi yeni bir çalışma için sahaya çıkılacaktır. Bu zaman diliminde (ilk günlerde) yapılan bir araştırma kampanya başarısını yeterince yansıtmaz. Muhtemelen seçim yaklaştıkça kararsızlar bitecek, kazanma ihtimali olmayan adaylardan kazanması muhtemel adaylara doğru yönlenme olacaktır. Kampanyanın başarısı da anketlere yansıyacaktır. Dolayısıyla ilk ikideki adaylara destek artacaktır.

@DanismanlikMak  dedi.

MAK Danışmanlık Manisa anketinde Cengiz Ergün %41, Ferdi Zeyrek %28, Selçuk Özdağ'ı ise %18 olarak açıkladı.

Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi Yunusemre Belediyesi Kent Orkestrası ilk konserini verdi

14 Mayıs Genel seçimlerinde de hatalı tahminleriyle ön plana çıkan MAK Danışmanlık Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi ilk turda kazanacağını açıklayan tek firmaydı.

Editör: Deniz Alkım Kaynar