Celal Bayar Üniversitesi çatısı altında 4 yıl önce kurulan ve dekanlığını Prof. Dr. Serhat Baştan’ın üstlendiği İletişim Fakültesinin ilk mezunlarını verdi.

İletişim Fakültesinin ilk mezuniyet törenine Vali yardımcısı Erhan Günay, Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çetin, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, CBÜ Genel Sekreteri Erhan Doğan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meral Özçınar, öğretim üyeleri ile mezun öğrenci yakınları katıldı.

LİMA, üniversite adaylarına YKS tercih danışmanlığı hizmeti veriyor LİMA, üniversite adaylarına YKS tercih danışmanlığı hizmeti veriyor

Cbü İletişim Fakültesi'nin Ilk Mezunlarını Verdi (1)

Fakülte birincisi duygularını dile getirdi

İletişim Fakültesi’nden birincilikle mezun olan Gözde Kaya,

“Öğrencilik hayatımın öncesinde şuanda okuyarak mezun olduğum okulun gereğini yapıyordum. Böylesi bir fakültede eğitimimi tamamlayarak taçlandırdım. Bundan sonraki hedefim ise alanımda yüksek lisans yapmak. Her birimiz bu noktalara kolay gelmedik. Başta bizlere bu yolda destek veren ailelerimize, öğretim üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bizler ilk mezunlar olarak bu yarışın öncüsü olduk fakültemiz önümüzdeki yıllarda diğer bölümler eklenerek ivme kazanacağından hiç kuşkum yok” dedi

Gazetecilik ve Radyo Televizyon ve Sinema bölümleri açıklamayı hedefleniyor

İletişim Fakültesinin yeni Dekanı Prof. Dr. Meral Özçınar,

“Fakültemizin diğer bölümleri olan Gazetecilik, Radyo Televizyon ve Sinema eklendiğinde İletişim Fakültesi’nin çekirdek ailesi çığ gibi büyüyecektir” dedi.

Cbü İletişim Fakültesi'nin Ilk Mezunlarını Verdi (3)

“Evlatlarınızla ne denli gurur duysanız azdır”

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar’da İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde sergilediği Filistin’e yönelik zulme, katliamlara dikkat çekti.

Kibar;

“Fakültemiz kurucu dekanı Prof. Dr. Serhat Baştan’a verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bayrak değişimi ile yeni dekanımız Prof. Dr. Meral Özçınar olmuştur. Siz öğrencilerimizin mezuniyet aşamasına katkı sağlayan Fakültenin tüm öğretim üyelerini yürekten kutluyorum. Benim bir teşekkürümde ailelerinize yönelik olacaktır. Sizler evlatlarınızla ne denli gurur duysanız azdır. Sizlerin verdiği destek ve özverili yaklaşımlarınızın eseredir mezun olan evlatlarımız.”

Tüm tebrikler başarıyı zirveye taşıyanlara geldi

Fakülte birincisi Gözde Kaya’a diploması başarı belgesini Rektör Rana Kibar verirken ikinci olan Cemre Aydemir’e ise Vali Yardımcısı Erhan Günay, fakülte üçüncüsü Büşra Vapurcu’ya rektör yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çetin verdi.

Cbü İletişim Fakültesi'nin Ilk Mezunlarını Verdi (4)

Kaynak: HABER MERKEZİ