Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başlanan köprülü kavşak projesinde inşaatında çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, kavşağın bölge için önemine değinerek” Hayat kurtaracak proje” ifadelerinde bulundu.

Manisalı vatandaşların rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmesi adına önemli çalışmalara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de İzmir-Denizli karayolu üzerinde yapımına başladığı köprülü kavşak inşaatında çalışmaları devam ediyor. Yürütülen çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir yerinde inceledi. Demir’e, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Koordinasyon Şube Müdürü Hüseyin Güner de eşlik etti. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Demir, projenin ilçe önemine değindi.

Projenin önemine dikkat çekti

Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması adına bu kavşağın çok önem taşıdığına dikkat çeken Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, “ Trafik akışını rahatlatacak ve ulaşımda güvenliği sağlayacak kavşak projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Hayat kurtaracak projemizi kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine açmak istiyoruz” dedi. Demir, kavşak projesindeki incelemelerinin ardından Alaşehir Koordinatörlüğü’nü ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında istişarede bulundu.

Editör: TE Bilisim