Ergenlik döneminde görülen bu belirtilere dikkat! Ergenlik döneminde görülen bu belirtilere dikkat!
, burnun çeşitli sebepler ile ameliyat edilmesi ve istenilen şekle kavuşturulmasıdır. Bu duruma burun estetiği ya da rinoplasti de denilmektedir. Bugün burnundan memnun olmayan çok sayıda kişi bu operasyonu tercih etmekte, burun ameliyatı olmaktadır. Burnun şeklinin değişmesi ve çok daha sağlıklı bir görüntüye kavuşması için bu alanda çokça doktor hizmet sağlamaktadır. Burun estetiği asla hafife alınmayacak bir konu olmakla beraber, burnunuzun şeklini önemsiyorsanız ve bu iş sonunda pişman olmak istemiyorsanız, siz de bu alandaki en yetenekli cerrah ile tanışabilir, ameliyatınızı ona yaptırma fırsatı bulabilirsiniz.

Burun Estetiği İzmir ‘de Yapan Yerler

’de yapılmaktadır. Merkezimiz de burada hizmet vermekte ve pek çok kişi tarafından tercih edilen yerler arasında bulunmaktadır. Burun estetiği son derece önemli konular arasında bulunduğundan ötürü asla hafife alınmaması gereken bir konudur. Zira bugün burun estetiği yaptığını iddia eden birçok merkez bulunsa da hasta için durumlar gerçekten oldukça kötü olabilir. Hasta memnuniyetinin sağlanması ve rinoplasti tedavisinin başarılı olabilmesi için siz de bu alanda nitelikli doktorlar ile çalışan merkezimiz ile çalışın deriz. Uzmanımız daha önce birçok ameliyat gerçekleştirmiş, kendini kanıtlamış sayılı estetik cerrahlar arasında yer almakta, size beklediğinizden çok daha iyi bir görüntü sunmaktadır.

Fiyatlar Ne Seviyede?

ilinde değişiklik gösteriyor. Öyle ki kişinin yüz yapısı, yaşadığı sorunun büyüklüğü gibi çok fazla sebebe bağlı olarak rinoplasti yapılabilir. Hal böyle olunca rinoplastinin niteliğine göre fiyatlarda da bir dalgalanma ve değişiklik söz konusu olabilir. Burun estetiği olmak için yapmanız gerekenlerin başında doğrudan merkezimize gelmek ve burada hizmet almak gelmektedir. Siz de böyle bir işlem gerçekleştirebilirsiniz.  

Editör: TE Bilisim