Bu transferin yanında siyah-beyazlılar, Braga'nın ön liberosu Al Musrati ile de kiralık olarak kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar bu iki isim için TFF'de lisans kaydı açtırdı.

Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Ernest Muci transferini bitirdi. Legia Varşova forması giyen 22 yaşındaki Arnavut 10 numarayı kadrosuna katan siyah-beyazlılar, Braga'nın ön liberosu Al Musrati ile de anlaştı. Al Musrati ve Ernest Muci için Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde lisans kaydı açıldı.

Beşiktaş, Ernest Muçi için transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.

1-1

Hasan Arat devreye girdi

Beşiktaş'ın Ernest Muçi transferine izin vermeyen Legia Varşova başkanını ikna etmek için araya Cumhurbaşkanı Duda'yı sokan Hasan Arat kısa süre içinde bu transferi bitirdi. Hasan Arat'ın bu bağlantısı siyah-beyazlı taraftarları çok mutlu etti.

Al-Musrati kiralık

Siyah Beyazlı Kulüp, Al-Musrati transferi için Braga kulübü ile kiralık olarak her konuda anlaştı. Piyasa değeri 18 milyon euro olan oyuncunun satın alma opsiyonu bulunuyor.

Manisa'da Başkan Zeyrek milli sporcularla buluştu Manisa'da Başkan Zeyrek milli sporcularla buluştu

Al Musrati

Piyasa değeri 24 Milyon Euro

Beşiktaş'ın yeni transferi Al Musrati'nin piyasa değeri 16 milyon euro... Ernest Muçi'nin piyasa değeri ise 8 milyon euro.

Kaynak: HABER MERKEZİ