İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla ilçede düzenlenen programda yaşanan protokol sıralaması hakkında açıklamada bulundu.Partisinin TBMM’de bulunan 5 partiden birisi olmasına rağmen parti temsilcileri olarak ilçe programlarında kendilerine protokolde yer bulamadıklarını söyledi.

Başkan Yurt,Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resmi törene yönetim kurulu üyeleri ve partililerle birlikte katılım sağladı. Kent Meydanında bulunan Atatürk anıtı önündeki çelenk sunma programının ardından Kültür Merkezi'nde devam eden programa katılan İYİ Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt protokol sıralamasında yaşanan karışıklık ile ilgili açıklamada bulundu.

Her programda hemen hemen aynı sorunu yaşadığını söyleyen Başkan Yurt TBMM'de 37 milletvekili ile temsil edilen İYİ Parti’ye Kula’da yer verilmemesine sert tepki gösterdi.

Soma'da 2022 yılında 23 milyon ton kömür üretildi Soma'da 2022 yılında 23 milyon ton kömür üretildi

Başkan Yurt; “Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde siyasi çalışmalarına devam eden partimize karşı ülke genelinde büyük bir teveccüh ve sempati duyuluyor, ayrıca partimiz gün geçtikçe güçlenmeye devam ediyor. Kula’da partimize ve şahsıma uygulanan bu çifte standarttan dolayı üzgünüm” dedi

Her programda aynı sorunu yaşadıklarını belirten Başkan Yurt, programı yöneticilerle birlikte öğrenciler arasında takip etti.,