Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı  Horozköy Mahallesi’nde yol yapım ve aydınlatma çalışması yapıldı. Seçime ramak kala kent merkezini hizmet yağmuruna tutan Cengiz Ergün ne yazık ki vatandaşı seçim öncesi hatırlayınca vatandaşın tepkisi de sert oldu. 
Gerçekleştirilen çalışma sonrası belediye tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımın ardından vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. 

“OY ALACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ ALDANIYORSUNUZ”

Vatandaşlar paylaşılan çalışmaya şu yorumda bulundular: 

“Horozköy’den oy alacağınızı düşünüyorsanız aldanıyorsunuz”,

Hande Erçel’e yorum yağdı | Sabancılardan ses yok Hande Erçel’e yorum yağdı | Sabancılardan ses yok

“Çok sağ olun Muradiye’de her yer ışıl ışıl yollar mı desem trafik sorunumu desem alt yapımı desem valla ya çok çalıştınız helal olsun herkes duâ ediyor .Ya ben diyorum ki 21 yüzyıldayız. Türkiye yüzyılı ödeme çıkmış ihaleler yapılmış ödenekler verilmiş ama Muradiye’de alt yapı yok. Sokaklara gerilemiyor her köşe başı logar pişligi. 2 katlara su çıkmıyor ve 55 bin nüfuslu Manisa’nın en büyük mahallesi. Büyükşehir Belediyesinin hiç mi utanması yok! İnsanda utanma duygusu yoksa”,

“Kula’da aydınlatmalar yapıldı. Birkaç ay sonra söndü daha yanmıyor. Yapılan yatırıma yazık ama seçim var belki yapabilir.”

“GÖZ BOYAMA ÇABASINDA”

Diğer vatandaşlardan da Manisa Büyükşehir Belediyesine yönelik şu yorumlar geldi:

“Manisalının sizden istediği trafik sorununu çözmeniz. Şehrin içi kan ağlıyor. Millet ara sokaklarda birbirini boğazlayacak ama ne hikmetse büyükşehir belediyesi ben yaptım oldu zihniyetiyle halkın söylemlerine kulaklarını tıkamış. Yolları ışıklandırarak göz boyama çabasında. Ya tek yön yaptığınız iki ana arteri eski haline çevirin ya da bir üçüncü alternatif yol olan projelerinizde de olan Ağlayan Kaya’dan başlayıp iktisat fakültesinin oraya kadar uzanan o yolu açın. Açınki insanları bu çileden kurtarın”,

“Muradiye’de ışıl ışıl yapsanız iyi olacak. Ta ne zaman. Biz. Ölünce mi? “  

Kaynak: HABER MERKEZİ