31 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında Akhisar Çamönü Mahallesi’ni ziyaret eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ilk Cuma namazını burada kılacağını söylemişti. Başkan, Zeyrek,

“Bu mübarek günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Allah’ım Manisa’mıza hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (1)

Seçimler sonrasında ilk ilçe ziyaretini Akhisar’a gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, burada CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet, Akhisar Belediyesi Başkan Yardımcıları ve parti örgütü ile birlikte Çamönü Mahallesini ziyaret etti.

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (11)

İlk cuma namazını Çamönü Merkez Camii’nde kıldı

Başkan Ferdi Zeyrek, kendisini karşılayan mahalle sakinlerinin taktim ettiği çiçeği alıp herkesle tek tek selamlaştı. Ardından Çamönü Merkez Camii’nde Cuma namazını kıldı. Cami çıkışında mahalle meydanında Karasonya Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Karaduman tarafından Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Başkan Zeyrek ve Başkan Dutlulu’ya zeytinyağı ve mahallenin önemli gelir kalemi olan salatalık ikram edildi.

Manisa’ya fetheden komutanın mezarı harap durumda Manisa’ya fetheden komutanın mezarı harap durumda

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (10)

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı  Ferdi Zeyrek,

“Bu mübarek günde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Allah’ım Manisa’mıza hayırlı hizmetler nasip etsin” dedi.

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (8)

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, programın devamında ise CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile birlikte, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret etti.

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (6)

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i sözünü tutuğunu ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu,

“Biz seçimden seçime halkı ziyaret eden siyasetçilerden farklıyız. Her zaman sahada, halkımızın arasındayız. Mazbatalarımızı almamızın ardından bugün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek ile birlikte Çamönü Mahallemizi ziyaret ettik. Seçimden önce Ferdi Başkanımız, ‘Seçimi kazanırsak ilk Cuma namazımı bu köyde kılacağım’ demişti; sözünü tuttu. Burada kırsal mahalle muhtarlarımızla selamlaştık. Ardından, Başkanımızı Akhisar Belediyemizde misafir ettik. Ferdi Başkanımızın ilk ziyaretini Akhisar’ımıza yapması bizleri ayrıca mutlu etti. Halkımızın bize verdiği sorumluluğun farkındayız hem Akhisar Belediyesi hem de Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi güzelleştirmek, sorunları çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (5)

Akhisar’a yaptığı ziyarete ilişkin konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek,

“Akhisar Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Manisa ve Akhisar’ın geleceği için fikir alışverişinde bulunduk. Bütün ilçe belediyelerimizle iş birliği içerisinde olarak Manisa’yı ortak akıl çerçevesinde kalkındıracağız. Belediye Başkanımız Besim Dutlulu’ya misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (7)

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (3)

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (2)

Başkan Ferdi Zeyrek Verdiği Sözü Tuttu (4) 

Kaynak: HABER MERKEZİ