Manisa’da Bağlarda Mildiyö Hastalığı Manisa’da Bağlarda Mildiyö Hastalığı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin, “Asgari ücretliye de, memura da, emekliye de ne verilse haklarıdır. Fakir fukaraya vermek bereket getirir” açıklaması gündeme oturdu. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Bakan Nebati’nin açıklamalarına tepki gösterdi.

“UTANMAZLIĞIN KİTABINI YAZDILAR”

Başkan Eryılmaz, “AK Parti temsilcileri halktan o kadar kopmuş durumda ki, halkın nasıl bir ekonomik krizle boğuştuğunu farkında değil. Utanmadan, Türk siyasetinin en rezil açıklamalarına imza atıyorlar. Bunlardan biri de, gözlerindeki ışıltıyı yalnızca kendi gören Hazine ve Maliye Bakanı’ndan geldi. Enflasyon her geçen gün artarken, markette ve pazarda fiyatlar her ay astronomik boyutlarda yükselirken, Türk milletinin vergisiyle maaş alan Bakan Nebati, vatandaşla dalga geçiyor. Yarattığınız ekonomik kriz nedeniyle asgari ücretli de, memur da, emekli de fakirleşti. Sadece AK Parti’nin zengin ettiği kesim rahat yaşayabiliyor, parasına para katıyor” dedi.

“HALKLA DALGA GEÇMENİN BEDELİNİ SEÇİM SANDIKLARINDA ÖDEYECEKSİNİZ”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Türkiye’de çalışanından emeklisine kadar büyük bir kesim bırakın ayın sonunu, ayın ortasını getiremiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sanki halka sadaka dağıtırmış gibi açıklama yapıyor. AK Parti’nin tüm temsilcilerine sesleniyorum, biraz utanmanız olsun. Bu halkı açlık sınırında yaşamak zorunda bıraktığınız için biraz da olsa yüzünüz kızarsın. Rezil ekonomi politikalarınız nedeniyle Türkiye’yi 3. sınıf dünya ülkeleriyle yarışır duruma getirdiğiniz için biraz olsun suçluluk hissedin. Bu millet, kendisiyle dalga geçen iktidardan hesabı 2023’te soracak. Dalga geçtiğiniz halk, 2023 seçimlerinde sizi sandıklara gömecek”