Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin hizmet verdiği Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Hizmet Binasına ziyarette bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün, Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan’dan bilgiler aldı. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Gördes’te hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Hizmet Binasında incelemelerde bulundu. Koordinasyon Merkezi önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan, MHP Gördes İlçe Başkanı Cevat Kürşat Demirağ ve parti teşkilatı eşlik etti. Başkan Ergün hizmet binası incelemesinde Koordinatör Tahsin Arslan’dan hizmetler noktasında bilgiler aldı. Arslan, Koordinasyon Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temel belediyecilik hizmetlerini vatandaşlara vermeye başladıklarını dile getirdi. Başkan Ergün incelemesinin ardından Koordinasyon Merkezi’nden çalışan personelle de sohbet etme imkânı buldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere daha iyi hizmet ulaştırabilmek için koordinasyon merkezleri oluşturduğunu belirten Başkan Ergün, Gördeslilerin Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanacağını söyledi.

İlçe teşkilatını ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün koordinasyon hizmet binasının ardından MHP Gördes İlçe teşkilatını da ziyaret etti. MHP Gördes İlçe Başkanı Cevat Kürşat Demirağ ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, ardından kadın kolları üyeleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Ergün kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı. Gördes Koordinasyon Hizmet Binası ve MHP Gördes İlçe teşkilatı ziyareti hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

Gördes’e Hizmet Ziyareti

MANİSA Büyükşehir Belediyen Başkanı Cengiz Ergün, Gördes ilçesini ziyaret ederek, çeşitli temaslarda bulundu. Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol tarafından karşılanan Başkan Ergün, Gördes Belediyesi’nin işbirliğiyle Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini en iyi şekilde halka yansıtmayı hedeflediklerini ifade ederek, “2015 yılı için planladığımız çok daha büyük hizmetlerin Gördesliler’e de yansıyacağının bilinciyle çalışıyoruz” dedi.

            Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Gördes’e giden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol karşıladı. Gördesliler’in yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ergün’e başta Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan olmak üzere daire başkanları eşlik etti. Başkan Ergün ve beraberindekiler ilk olarak Gördes Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Akyol’un makamında bir araya geldi. Göreve seçilmelerinden dolayı Başkan Akyol’u tebrik eden Başkan Ergün, demokrasi kuralları içerisinde gerçekleştirilen seçim sonucunda göstermiş oldukları başarıdan dolayı Başkan Akyol ve meclis üyelerini tebrik ederek şöyle konuştu, “Görevinizde başarılar diliyor, Allah utandırmasın diyorum. İnşallah Allah sizlere Gördes’e güzel hizmetleri yapmak nasip eder. Başta size olmak üzere Gördes halkına Gördesli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hayırlı görevler nasip etsin. Büyükşehrin büyük imkanlarıyla Gördes Belediyesi’nin de birlikteliğiyle burada güzel hizmetleri hayata geçireceğimizi düşünüyorum. 2015 yılında çok daha büyük hizmetlerin planlamalarını yapıyoruz. Buradaki hizmetlerin Gördesliler’e yansıyacağının bilincindeyiz. O açıdan güzel hizmetleri yapabilmek için her şeyden önce Allah hepimize sağlık versin. Bu temennilerle buradayız. Tüm hemşerilerime gönülden sevgi ve saygılarımı iletiyorum”

Başkan Akyol’dan İşbirliği Mesajı

           Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Akyol da Gördes halkının teveccühleriyle 5 yıllığına göreve seçildiklerini belirterek şöyle konuştu, “Tabii ki demokrasinin sonucunda halkımız bizlere bu görevi verdi. Sonuçta birlik ve beraberlik içerisinde Manisamız’a en iyi hizmeti yapma gayretindeyiz. Sizlere de başarılar diliyoruz. Cenab-ı Hak bizlere güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin” dedi. Makam ziyareti esnasında orada bulunan Gördesliler de şimdiden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Gördes’te yapmış olduğu hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!” İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’DAN ÖNEMLİ ÇIKIŞ “BEN DAHİL ALTILI MASADAKİ HİÇBİR SİYASİ PARTİNİN TEMSİLCİSİNİ RAHAT BIRAKMAYIN!”

Gördes’e 3 Milyon TL’lik Asfalt Müjdesi

        Ziyarette Gördes’e yapılması planlanan hizmet ve projeler hakkında da bilgi alışverişinde bulunulurken, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu Gördes’e alt yapısıyla birlikte asfalt çalışması yapacaklarını söyledi. Başkan Ergün de yaklaşık 3 Milyon TL’lik bir yatırımla Gördes’in alt yapı ve asfalt ihtiyacının giderileceğini müjdeledi.

Başkan Ergün Gördes İtfaiye Şefliği’nde

         Gördes Belediyesi ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Gördes İtfaiye Şefliği ziyaret edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, itfaiyenin Gördes’teki çalışmaları hakkında İtfaiye Daire Başkanı Ali Gül’den bilgi aldı. İtfaye personeliyle sohbet etme imkanı bulan Başkan Ergün, “Özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Gönülden çalışmanın gerektirdiği zor bir görevi ifa ediyor, insan sağlığının canın önemli olduğu bir hizmet veriyorsunuz. Allah yaşatmasın inşallah sizleri ve Gördesli halkımızı zor durumda bırakacak olaylarla karşılaşmazsınız. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

İtfaiye Şefliği’ne Yeni Araçlar Yolda

           Başkan Ergün konuşmasında ayrıca İtfaiye Şefliği’ne yeni araç müjdesi verdi. Daire Başkanlığı’na alınacak hizmet araçlarının ihalesini yaptıklarını ifade eden Başkan Ergün, “Kısa süre içerisinde ihalesi yapılan 56 araç kısmi olarak teslim edilecek. Yaklaşık 20 Milyon TL’nin üzerinde bir rakamla araç ihalesi yapıldı. Sizlere de gerekli sayıda araç temini yapılarak, Gördes halkına daha kaliteli hizmet sunmanız sağlanacaktır” diye konuştu.

Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (1)_1024x768

Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (2)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (5)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (6)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (7)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (9)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (10)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (11)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (12)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (14)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (17)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (22)_1024x768 Başkan Ergün’den Gördes Hizmet Binası’na Ziyaret (27)_1024x768 Başkan Ergün’e ‘Gönülden’ Övgüler (3)_1024x768

Editör: TE Bilisim