Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı’nda Karaveliler, Küçükbelen, Müslih, Kozaklar, Örencik Mahallesi ile Ortaköy Mesire Alanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Evrenos Kasap Emin Kaçar Spor Tesisleri’nde antrenman yapan Muradiyespor’un minik sporcuları ve Yuntdağı Spor Tesislerinde düzenlenen Yunusemre Belediyesi Yuntdağı Futbol Turnuvası’nda mücadele eden takımları da ziyaret eden Başkan Çerçi, sporculara başarılar diledi. 

09 (6)

Zeyrek’e, BÜKSEV’den ziyaret Zeyrek’e, BÜKSEV’den ziyaret

Belediye Başkanı Çerçi’ye AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP İlçe Başkanı Bülent Kocancıoğlu, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. 

03 (14)

Ziyaretlere ilişkin bilgi veren Başkan Çerçi, 

“Her daim vatandaşlarımız ile buluşup onlar ile bir araya geliyoruz. Ortaköy Mesire Alanı, Karaveliler, Küçükbelen, Müslih, Kozaklar ve Örencik’te vatandaşlarımız ile görüştük. Yuntdağı Spor Tesislerimizde düzenlenen Yunusemre Belediyesi Yuntdağı Futbol Turnuvası’nda mücadele eden takımlarımızı ziyaret ederek başarılar diledik. Evrenos Kasap Emin Kaçar Spor Tesislerimizde antreman yapan Muradiyespor’un minik sporcularını ziyaret ettik. Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103.  yıldönümünü nedeniyle düzenlenen Birlik ve Dayanışma Programına katıldık” dedi.

05 (12)

01 (18)

Kaynak: HABER MERKEZİ