Yunusemre Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, seçim çalışmaları kapsamında Bağyolu, Avdal ve Osmancalı Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Ziyaretlerde davul ve meşalelerle karşılanan Başkan Çerçi’ye Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları, partililer eşlik etti. Bölgede Yunusemre Belediyesi’nin yaptığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı Adayı Çerçi,

“Belediye olarak bugüne kadar pek çok vizyon projeye imza atmanın mutluluğu ile karşınıza geldik. Sizlerin ilgisi ve sevgisi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Yuntdağı’nda bulunan 3 mahallemize şimdiye kadar meydan düzenlemeleri, düğün salonları, çocuk oyun grupları, fidan dağıtımları, aşılama, tarımsal destekler, ova yolu açma ve bakım, sosyal yardım çalışmaları, mesire alanları, kamu binalarının ve bahçelerinin bakım onarımı, çilek tarlalarının güneş enerjisi ile sulanması projesi, meydan ve mahalle aydınlatmaları ile binlerce metrekare parke taşı döşeme çalışmaları yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Benim Yuntdağlı vatandaşım hep en iyisini hak etmiştir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin mutluluğu ve huzuru için inşallah var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

09 (5)

Başkan Çerçi’ye sevgi seli

Mahallelerine gelen Dr. Mehmet Çerçi ve ekibini davul ve meşalelerle karşılayan vatandaşlar Belediye Başkanı Çerçi’ye sevgi gösterisinde bulundu. Çerçi’yi mahallelerinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten mahalle muhtarları, geride kalan sürede Yunusemre Belediyesi’nin hizmetlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

04 (14)

Yunusemre Belediyesi açıkladı | En çok borcu olan belediye oldu! Yunusemre Belediyesi açıkladı | En çok borcu olan belediye oldu!

03 (12)

06 (10)

Kaynak: HABER MERKEZİ