MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu büyük Türk Lideri Alparslan Türkeş’in vefatının 18. yıldönümü nedeniyle mevlit okuttu ve kentin 3 ayrı noktasında lokma döktürdü. Başkan Ergün’ün şahsi olarak gerçekleştirdiği mevlit ve lokma hayrı, partililer tarafından takdirle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu, Başbuğ Alparslan Türkeş, Manisa’da dualarla anıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Başbuğ’un ruhuna ithafen şahsi olarak mevlit okuttu, lokma hayrı gerçekleştirdi. Başkan Ergün ilk olarak Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen mevlit ve lokma hayrına katıldı. Ergün’ün hayrına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu, Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Şehzadeler İlçe Başkanı Cemal Kutlar, MHP Manisa Milletvekili Aday Adayları Hasan Eryılmaz, Zeynel Balkız, Yaşar Coşkun, Erdinç Karaköse, Cem Çöllü ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

İlahi ve dualarla anıldı

Merhum Alparslan Türkeş’in ve aramızdan ayrılan bütün Türk büyüklerinin ruhuna ithafen duaların okunduğu hayırda, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Mehteri de, ilahilerle mevlid-i şerife katkıda bulundu. Mevlidin ardından eller hep birlikte semaya açılarak, dualar okundu.

Başkan Ergün vatandaşlara lokma ikram etti

Mevlidin ve okunan duaların ardından Atatürk Kent Parkı’ndaki vatandaşlara lokma ikram edildi. Buradaki mevlidin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karaköy Kırmızı Köprü ve Manolya Meydanı’ndaki lokma hayırlarına da katılarak, vatandaşlara lokma ikram etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Başkan Ergün, çocuklara harçlık da dağıttı. Başkan Ergün’ün şahsi olarak gerçekleştirdiği mevlit ve lokma hayrı, partililer tarafından takdirle karşılandı.

Editör: TE Bilisim