Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban'ın Tevfikiye ve Malta Mahallelerinde gerçekleştirdiği halk buluşması, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle adeta bir mitinge dönüştü.

Manisa’da tarihi gösteri Manisa’da tarihi gösteri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, 31 Mart yerel seçimine çok az bir zaman kala seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Her gün ayrı bir ziyaret gerçekleştiren Balaban, dün akşam da Tevfikiye ve Malta mahallelerini ziyaret etti. Balaban’ın 8 Eylül ve İzmir caddesinde gerçekleştirdiği selamlama yürüyüşü, halk tarafından ilgiyle karşılandı. Seçim ziyaretini miting gibi gerçekleştiren Balaban, halkın sorunlarını dinledi ve seçildiği takdirde o sorunların hepsine çözüm üreteceklerini vurguladı.

Balaban’ın Miting Gibi Ziyareti (1)

“Parti ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet”

Halk buluşmasında yaptığı konuşmada, belediye başkanı olduğunda parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit bir şekilde hizmet edeceğini belirten Balaban,

“Tevfikiye'nin  ve Malta'nın onurlu insanları, hepinizi sevgi ile saygı ile selamlıyorum. Bize bu harika geceyi yaşatıyorsunuz. Bizim tek bir amacımız var o da halka hizmet etmek. Belediyenin bütün imkanlarını, halk için kullanmak. Bizler, başkan seçilerek bunu başaracağız. AK Parti'ye de MHP'ye de oy  veren yurttaşları başımızın tacı yaparak, hiç kimseyi ayırt etmeden tüm Yunusemre halkını kucaklayacağız. Gecelerinde aç yatılmayan, gündüzlerinde işsiz dolaşılmayan bir Yunusemre'yi hep birlikte inşaa edeceğiz.”

Vatandaşlar da, “Yunusemre seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla birlikte Balaban'ın konuşmasını desteklediler.

Balaban’ın Miting Gibi Ziyareti (4)

Balaban’a Yunusemre halkından ilgi

Balaban, konuşmasını bitirdikten sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Balkan göçmenlerinin özel ilgisiyle karşılaşan Balaban, kendisine destek sözü veren göçmenlerle birlikte Balkan müzikleri eşliğinde halay çekti.

Kaynak: Haber Merkezi