Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balabanseçim çalışmaları kapsamında, beraberindeki bin konvoyluk araçlarla birlikte Güzelyurt, Cumhuriyet, Hafsasultan, Mesir ve Laleli Mahallesi'ne gitti. Burada vatandaşlara bir araya gelen Balaban, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Balaban’a ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyeleri Ali Abbas Ertürk ile Yalçın Gökgöz, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, partililer ve binlerce vatandaş eşlik etti.

“Tek bir amacımız var”

Kendisini destekleyen coşkulu kalabalığa seslenen CHP'li Balaban,

“Bu gece, Manisa tarihinin en büyük araç konvoyunu gerçekleştirdik. Bu, iktidarın habercisidir. Bizim, Yunusemre İttifakı olarak tek bir amacımız var. O da Yunusemre Belediyesi'ni halkın belediyesi yapmak. Belediyeyi halkla beraber yürütmek. Bu amaçla hep birlikte 3 aydır çalışıyoruz” diye konuştu.

Laleli Mahallesi'nin sorunlarına değinen Balaban, kentsel dönüşüm sorununa da dikkat çekti. Balaban,

Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi Spilkent Toplu Konut Projesi kura çekimi ertelendi

“Laleli'de yaşayan yurttaşlarıma buradan sesleniyorum; Laleli'nin en büyük sorunu kentsel dönüşüm. Bu mahallede kapalı kapılar ardında çıkar gruplarıyla kentsel dönüşüm yapılmak isteniyor. Buradan size söz veriyorum; bizler göreve geldiğimizde, Laleli halkının aleyhine olan hiçbir şeye imza atmayacağız. Laleli'deki kanayan yara olan kentsel dönüşümü halkla birlikte planlayıp, halkın lehine sonuçlandıracağız” şeklinde konuştu.

Balaban, son olarak belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı vaatleri açıkladı.

Balaban, Yunusemre ilçesini spor, kültür ve sanat merkezi haline getireceklerinin sözünü verdi.

Balaban, son olarak uyuşturucuyla mücadeleye dikkat çekerek, kadınlar için de istihdam sağlayan projelere imza atacaklarını ifade etti.

Balaban’a Yunusemre’de Ilgi Büyük (9)

Balaban’a Yunusemre’de Ilgi Büyük (1)

Balaban’a Yunusemre’de Ilgi Büyük (9)

Kaynak: Haber Merkezi