Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe Örgütünün 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere hazır olduğunu dile getirdi.

Yunusemre İttifakının bu seçimde kazanacağının altını çizen CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Semih Balaban,

“Bugün Yunusemre ilçe örgütü olarak birlik, beraberlik içinde yerel seçimlerine hazır olduğumuzu net bir şekilde gösteriyoruz. Önceki dönem ilçe başkanlarımız, önceki dönem belediye meclis üyelerimiz, bu dönem aday olan 37 belediye meclis üye adayımız burada. Yine kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız, yönetim kurulu üyeleri hepimiz buradayız. CHP Yunusemre ilçe örgütünde tam bir birlik ve beraberlik var. Demokratik bir şekilde yarıştığımız tüm aday adaylarımızın da burada olması ayrı bir önem ve güzellik taşıyor. Birlik ve beraberliği sağladığınız için katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, birlikte başaracağız. Birlikte yöneteceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin önderliğinde Yunusemre ittifakı bu seçimde kazanacak. Belediyeyi aldığımız zaman bu belediye CHP’nin belediyesi değil bütün herkesin belediyesi olacak. Hangi partiden olursa olsun hiçbir insanı ayırt etmeyeceğiz. Ben herkesin belediye başkanı olacağım, herkesi de kucaklayacağım” dedi.

Balaban, Seçimlere Hazır Olduklarını Söyledi (3)

“Hepimiz biriz, birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz”

Kendisinin burada sadece bir partinin temsilcisi olduğunu, fakat birlik olduklarında hepsinin ayrı birer değer olduğunu vurgulayan Balaban,

“Burada herkes partisine ve Manisa’ya sahip çıkıyor. En önemlisi halkın çıkarlarını gözetmeyen ranta dayalı belediyecilik anlayışının iktidara son vermek elinden geleni yapıyor.  Halkımız bu tabloyu gördüğünde CHP ve Yunusemre yüzde 100 bu işi bitirmiş diyecek. Biz birlikte bu seçimleri kazanacağız. Semih Balaban burada sadece partinin bir temsilcisidir. Ama birlikte olduğumuzda hepimiz ayrı bir değeriz. O değerler bir araya geldiğinde çok şey ifade ediyor. Bizler parti içinde demokratik bir şekilde yarışırız, seçim biter, kırgınlıklarımız da biter. Bu vesileyle kimi kırdıysam özür dilerim, hakkımı da helal ediyorum. Hepimiz biriz, birlikte bu mücadeleyi sürdüreceğiz” dedi.

İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu İYİ Parti'nin yeni başkanı belli oldu

İlçe Örgütü’nün bu zamana kadar gösterdiği çabaların çok önemli olduğunun altını çizen CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Mehmet Arslan, Manisa’nın en güçlü örgütü olduklarını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi