Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı Kontrolden çıkan otomobil mesafe levhasına çarpıp tarlaya uçtu: 2 yaralı

Manisa’nın Gölmarmara ilçesinde 6 Temmuz Pazartesi sabahı meydana gelen trafik kazasında süt tankeriyle tarım işçilerini taşıyan açık kasa kamyonetin çarpışması sonucu 15 işçi hayatını kaybederken, işçilerden sadece Gülderen Kılınç (54) yaralı olarak kurtulmuştu. Gülderen Kılınç’ın tedavisi Manisa Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi devam ediyor. Doktor olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Gülderen Kılınç ile görüştü. Biçer, Gülderen Kılınç’ın yaşamışını şansa bağlı olduğunu ifade ettiğini söyledi. Kılınç’ın darbeyi karnından, diğerlerinin ise kafadan aldığını belirten Biçer, “Ölen işçilerin hepsi beyin kanamasından ölüyor. Karnından aldığı darbeden dolayı dalağı parçalanıyor. Dalağı aynı gün Salihli’de hastanede alınıyor. Göğüs kafesinde kırıklar ve kanama var. Şuan yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Ağızdan beslenmeye başlandı” dedi.

Gülderen Kılınç’tan kazayla ilgili bilgi aldığını söyleyen Biçer, “Sabah hava serin olduğu için battaniyeye sarılı bir şekilde kamyonetin içine sıra sıra diziliyorlar. Hava karanlık olduğu için olayı tam görememiş. Sadece çarpma anıyla birlikte gürültüyü hatırlıyor. Bir de fırlayıp kendini toprağın üstünde olduğunu hatırlıyor. Gözümü açtığımda hiç kimseden ses gelmediğini gördüm diyor. Olay yerine koşturup gelenlerin ‘bir tek bu kadın yaşıyor’ gibi sözleri duyduğunu söyledi. O anda benim dışında başka yaşayanların olmadığını anladığını belirtiyor. Ölenlerden dolayı kaç kişinin sağ kalıp kalmadığını soramıyor. Çok üzgün. 54 yaşında bir kadının sabahın erken saatlerinde battaniyeye sarılı bir vaziyette bir kamyonetin kasasında bulunması bana çarpıcı geldi. Bu olmaması gereken bir durumdur. Çok acı bir durumdur. Dalağı alındığı için yoğun bakımda kalacak, bir akç gün sonra çıksa bile servise alırlar. 1 haftadan önce çıkamaz ” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim