Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İŞKUR tarafından noter huzurunda gerçekleştirilen 8.000 sürekli işçi alımının kurasının sonuçları açıklandı.

8 bin işçi alımın sonuçlar açıklandı diyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

“İŞKUR tarafından isimleri bildirilen başvuru sahipleri arasından, ilan edilen kadro sayısı kadar asıl (8.000 asıl) ve aynı sayıda yedek adayı belirleyen noter kurası 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Kuralar, illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il için ayrı bir oturumda çekildi.

Kanserin 'sessiz aşamada' tespit etmenin yolu! Kanserin 'sessiz aşamada' tespit etmenin yolu!

Noter katılımı ve tespiti ile gerçekleştirilen kura, adayların izleyebilmeleri için Bakanlığımız Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı, video yayını 2 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.

Kura sonuçları Bakanlığımız https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden yayınlanmış olup, adaylar T.C. Kimlik numarası ile giriş yaparak sonucunu öğrenebilmektedir. Kurada yerleşenlerin atamasına ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular, önümüzdeki günlerde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde yayınlanacaktır” ifadeleri kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ