14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde desteklenecek ittifak ve adaylar açıklanmaya başladı. 

Millet ittifakına destek vermek adına seçimlerden çekilen Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’nin Manisa İl Koordinatörü Mustafa Uslu’dan kritik açıklama geldi. 

Manisa-Turgutlu yolu meclisin gündeminde Manisa-Turgutlu yolu meclisin gündeminde

BTP’li Mustafa Uslu, İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’ı TBMM’de görmek istediklerini belirterek, genel seçimlerde İl Teşkilatı olarak destek vereceklerini duyurdu. 

“HASAN ERYILMAZ MANİSA’NIN ÖZ EVLADIDIR, DESTEĞİMİZ TAM”

BTP Manisa İl Koordinatörü Mustafa Uslu, “2023 genel seçimleri ülkemi ve şehrimiz adına çok kritik bir eşiktir. Hasan Eryılmaz yıllardır tanıdığımız, şehrimize hizmet etmiş, desteklerini her zaman üzerimizde hissettiğimiz Manisamızın öz evladıdır. Hasan Eryılmaz’ın şehrimizi en güzel şekilde Gazi Mecliste temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Bu sebeple, BTP Manisa’nın 14 Mayıs’ta sandıkta destekleyeceği isim İYİ Parti’nin adayı Hasan Eryılmaz’dır. Bu seçimi alnımızın akıyla tamamlayıp sayın Hasan Eryılmaz’ı mecliste görmek için desteğimizi açık yüreklilikle duyururuz” ifadelerini kullandı.

Editör: Vehbi Gönül