Avm'de kahve kiosku açmak isteyenler için kahve kiosk franchise veren firmalardan Cevze Kahvenin franchise şartlarını inceleyin.

Avm 'de Kahve Standı Açmak

Düşük sermayelerle parlak fikirlerini hayata geçirip bundan başarı elde etmiş birçok kişi biliyoruz. Peki bunlardan biri neden siz olmayasınız? Ülkemizde en çok tüketilen içecek ne diye soracak olursak yapı ve coğrafyamızdan ötürü aklımıza ilk olarak çay ve kahve gelir. Tabii ki hayat kaynağımız sudan sonra. Genellikle sabah kahvaltıda çay akşam yemek sonrası kahve içmeye alışmışızdır. Harici olarak sabahları uyku açmak için ve akşamları uyku kaçırmak içinde çokça tüketilir bu iki içecek. Çay bir kahvaltının olmazsa olmazıyken kahve ise ders çalışmalı akşamları sabaha kavuşturmamız için en temel yardımcımızdır. Kahve kafein içerikli bir içecek olduğundan ötürü bağımlılık yapabilmektedir. Bu yüzden kullanımında aşırıya kaçılmaması önerilmektedir. Çay-kahve standı açmak çay ve kahve bağımlısı insanların eve, restoranlara veya kahveye gidene kadar sabretmelerine gerek bırakmayan bir alternatif olarak önlerine iyi bir seçenek sunar. Ayrıca öğrenciye de iyi bir iş imkanı sunar çünkü bu tip günübirlik çalışılabilen işlere genellikle öğrenciler rağbet gösterir. Yani kısaca söyleyebiliriz ki kahve standı yapmaya karar kıldıysanız çalıştıracak personel sıkıntınızın olmayacağı neredeyse garantidir. Çünkü hem tecrübe istemeyen hem de basit bir iş olmasından dolayı vasıfsız herhangi birinin çalışabileceği bir istihdamdır. Öğrenci tabakasına bu tip işler hem insanlarla diyaloga girerek ufkunu açıp hem de cep harçlıklarını çıkarabilmelerinden dolayı her zaman cazip gelmiştir.

Çay Ve Kahve Standı Açılacak Yerin Önemi

Bu işin en güzel yanında getirisinin iyi olması yanında oldukça düşük bir bütçeyle bile düşünülebilir bir iş olmasıdır. Bu işi zaten hazırda müşteri potansiyelleri oldukça yüksek olan Alışveriş Merkezlerinde idame ettireceğimiz için insanlar belki size ilk gün yabancı gibi davranacak ancak ikinci gün sizi o AVM’nin bir parçası olarak göreceklerdir. Hatta güler yüzlü ve hoş bir hizmet sunarsanız bulunduğunuz katın maskotu olmanız bile muhtemel. Ancak kahve bayilik standı yerinizi iyi seçmeniz belirlemeniz gerekiyor. Bu doğrudan satışınızı etkileyecek hayati bir etkendir. Eğer ki teknoloji mağazalarının çoğunlukta bulunduğu katın alakasız bir köşesinde bu standı açarsanız çok bir satış beklemeyin. Hatta çalıştırdığınız personelin günlük ücretini ödeyecek geliri bire elde edemeyebilirsiniz. Ancak giyim mağazalarının hizmet verdiği bölgelerde bu standı kurup güler yüzlü hoşsohbet birini de servis hizmeti için görevlendirirseniz avuçlarınız o saniye kaşınmaya başlayabilir, bu gelecek olan paranın habercisidir. Takdir edersiniz ki alışveriş zevkli olduğu kadar yorucu bir iştir. Gezip dolaşıp akıldaki gibi bir kıyafet bulması ayrı bir dertken onun üzerimize uygun bedenini bulup kabinlerde denemesi ayrı bir yorgunluktur. Bu yorgunluğun en iyi gidericisi ise hiç şüphesiz hiç beklenmeyen şekilde bulunan bir kahve olacaktır. Hele birde fiyat diğer bilindik markaların yarısı küçüklüğündeyse değmeyin müşterinin keyfine, güzel geçen bir alışveriş sonrası içilen ucuz ve güzel bir kahve kadar zevk veren çok az şey vardır hiç şüpheniz olmasın.

İhtiyacımız Olan Profesyonelliğe Nasıl Ulaşacağız?

Öncelikle kahve bayilikleri veren firmalarla anlaşmanız bir markayı temsil açısından sizi daha kaliteli gösterecektir. Aşağıdaki linkten markanın bayilik için aranan şart ve kriterlerini inceleyebilirsiniz. https://cezvekahve.com.tr Kahve franchise hizmeti veren birçok şirket vardır. Ancak bu işte profesyonellerle çalışmak önemlidir. İyi bir firmayla ortaklık yapmak onun bir parçası olmak aynı zamanda iyi bir getirinin de anahtarıdır. Kahve kafe ve kiosk konseptinde franchise almayı düşünüyorsanız https://cezvekahve.com.tr/franchise/ adresini mutlaka incelemenizi öneririz.

Editör: TE Bilisim