Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da yaşadıklarına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. Son durumu hakkında konuşan Arda Güler birçok konuya değindi. Transfer hikayesinden ve ülke futbolundan da bahseden milli oyuncunun itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (2)

Arda Güler, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Kafa Sports programında kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (4)

Türk futbolunda yaşanan son 6 ay

"Çok üzücü. Bizim halkımız çok daha iyi şeyleri hak ediyor. Orada kötü şeyler olduğu zaman takımda benimle dalga geçiyorlar. Türk halkı mutlu olmayı hak ediyor. Başarılarla anılırsak ülkemiz için daha iyi olur."

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (3)

"Ali Koç'a kırgınlığım yok"

Fenerbahçe Başkanı ile dargın olup olmadığı hakkında konuşan Arda;

Ferdi Zeyrek ödüllü bürokratı transfer etti Ferdi Zeyrek ödüllü bürokratı transfer etti

"Ali Koç'a karşı bir kırgınlığım yok. İlk gol attığımda da ilk arayanlardan biri oldu. Sakatlandığım dönemde de sürekli konuşuyorduk. Başkan, annemin birkaç sene önce olduğu bir ameliyatta bize çok yardımcı oldu. O yüzden Ali Koç, bizim ailemiz için özel bir isimdir."

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (5)

"Babam komisyon almadı"

"Babamın transferden komisyon istemiş olması mümkün değil. Belki de insanlar bu profesyonel süreçlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorlar, böyle bir şey mümkün değil. Yakınımızdaki herkes Fenerbahçe ne kadar kazanabilirse o kadar kazansın diye uğraş verdiğimizi biliyor. O yüzden bu mümkün değil."

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (7)

"Soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum"

"Avusturya maçından sonra Alaba'yla birlikte döndük. O da Avusturya'daydı. Çok fazla Türk'ün olduğu bir semtte büyümüş hatta Galatasaraylıymış. Arada şakalaşıyor benimle 'Sen Fenerbahçelisin ben Galatasaraylıyım.' diye. Rüdiger de Almanya'da olduğundan dolayı biraz Türkçe biliyor. Ben geldiğimde soyunma odasında Türkçe küfürleri duydum, herkes Türkçe küfürleri biliyor."

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (6)

"Gol sevincin ne anlama geliyor?"

"Tevekküle dayanıyor. Ben her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum."

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (9)

"Kimseye ismi ile seslenemiyorum"

"Kimseye ismi ile seslenemiyorum. Luka diyemiyorum, Toni diyemiyorum kaç yaşında adamlar. Ailemizden böyle gördük. Saygısızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Toni abi, Modric abi diyorum. Onlar da bana abi demeye başladı o yüzden."

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (8)

Arda Güler-Real Madrid

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (10)

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (11)

Arda Güler’den Suskunluğunu Bozdu (12)

Kaynak: MYNET