Manisa’nın simgesi Mesir Festivali geri döndü Manisa’nın simgesi Mesir Festivali geri döndü

Milletvekili seçim koordinasyon merkezinde konuşan Meral Akşener, seçime kısa süre kala Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi. AK Partililer'e de seslenen Akşener, İYİ Parti için oy isteyerek 'Bu ucube sisteme son vereceğiz' dedi. İYİ Parti'nin bu ülkenin sigortası olduğunu söyleyen Akşener, '15 Mayıs sabahı bu ülkeye güneş doğacak. Meral Akşener başbakan olacak' dedi.

Meral Akşener'in konuşmasının satırbaşları şöyle:

Bu seçim önemli bir seçim. Parlamenter sisteme geçişin son defa konuşulduğu bir seçim. AK Parti’ye oy veren ve sayın Erdoğan’ı çok seven arkadaşlara sesleniyorum.

PARTİSİNDE DAMATLARDAN BAŞKA KİMSE KALMADI

Diyelim ki sayın Erdoğan kazandı. 5 yıl o kadar çabuk geçer ki bir daha da aday olamayacak. Partisinde damatlardan başka kimse kalmadı.

Bu ucube sistemin üzerinde bu tarafta haksızlığa uğramış, 82 puan almasına rağmen 52 puanlık dayısı, ayısı olan insanlar atanmış. 82, 92 puanla ortada kalmış gençlerin öfkesi… Bu ülkede nefes alamayan, sürekli itilip kakılan, tecavüze, tacize uğrayan ondan sonra da kendileri suçlanan kadınların öfkesi… Gece çocuğunu aç uyuttuğu için, sabah okula giderken yanına yiyecek koyamadığı için öfkeyle uyuyan annelerin öfkesi…"

'İYİ PARTİ BU ÜLKENİN SİGORTASIDIR'

Türkiye kendi potansiyelini kullanacak. Bütün sınırdaşlarımızla barış yapacağız ticaret yapacağız. Avrupa ile bunu sağlayacağız. Hiçbir genç yurt dışına gitmek istemeyecek. Doktorlarımızı her gün dövdüler buna son vereceğiz.

15 Mayıs sabahı bu ülkeye güneş doğacak. Meral Akşener başbakan olacak. İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır...