Partiye üye olmak isteyenler vatandaşlarla görüşen Akkal önceki dönemlerde Köprübaşı CHP gençlik kolları başkanlığı yapmış Çağlar Akçiçek’in partiye üye kaydını da kendisi yaptı. AK Parti’nin üye sayısında diğer partilerin tüm üye toplamından fazla olduğuna dikkat çeken Akkal, hem yeni üyeleri partiye kazandırmak hem de 2023 seçimlerinden yeni bir zaferle çıkmak için birlik ve beraberlik içinde çalışmaların süreceğini söyledi.

Seçim bölgesi Manisa’da çalışmalarını sürdüren AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Köprübaşı ilçesinde önce partinin ilçe teşkilatı ile görüştü ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akkal ayrıca partiye yeni üye olmak isteyenlerin de üyeliklerini kendi yaptı. Üye kaydı yaptıran isimlerden biri de Köprübaşı eski CHP Gençlik Kolları Başkanlarından Çağlar Akçiçek oldu. Akçiçek’in üyelik kaydını AK Partili Akkal yaptı.

İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi

Üye kaydı yapılan Akçiçek, bundan sonra AK Parti’nin bir üyesi olarak her türlü çalışmanın içinde olacağını 2023 seçimlerinden zaferle çıkmak için elini taşın altına koymak istediğini söyledi.

AK Partili Akkal, yeni üyelerle AK Parti’nin gücüne güç kattığını ifade ederek, “Köprübaşı ilçemizde verimli bir gün geçiriyoruz. Yeni üyelerimizin kaydını yaptık. Eskiden CHP’de görev almış bir kardeşimiz de bizlere katıldı. Bundan sonra inşallah devamı da gelecektir. Vatanın birliği ve milletin refahı ve ülkenin geleceği adına atılmış hayırlı bir imza oldu. “dedi.

AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı İsa Taşer ve Belediye Başkan Vekili Recep Yıldırım ile birlikte esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunarak ilçeyi gezen Akkal, ziyaretleri sırasında kendisine gelen talepleri de tek tek dinleyerek çözümü noktasında gerekenlerin yapılacağının sözünü verdi.

2023 seçimlerine giden yolda milletin umudunun yine AK Parti ve Cumhur İttifakı olduğunu ifade eden Akkal, 6’lı masa gibi görünen ancak masanın altındaki kirli piyonlarla birlikte bu masadaki ortak sayısının belli olmadığını söyledi. 6’lı masada yaşanan cumhurbaşkanlığı adaylığını krizinin bitmeyeceğini ve masanın ayaklarının yere sağlam basmadığını söyleyen Akkal,” Görüyorsunuz bu masanın her yeri dökülüyor. Herkes kendi koltuğunu düşündüğü için içinden çıkılmaz bir krizin içindeler. Her ya toplanıyorlar ama ortada milleti umutlandıran bir gelişmeleri yok. Bunların millet diye bir dertleri de yok zaten. Tek amaçları ülke kötüye gitse de biz buradan siyasi olarak nasıl nemalanırız derdindeler. Özetle bu zihniyetin sorun çözme, gelecek hedefi koyma gibi düşünceleri yok. Biz, Cumhur İttifakı olarak milletimizin yanında derdiyle dertlenen, sevincini paylaşan, üzüntüsüyle kederlenen kadrolarız.” dedi.

Editör: Vehbi Gönül