AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR MECİS GRUBU TOPLANDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Gurubu, İl Başkanı Murat Baybatur Başkanlığında toplandı.

AK Parti İl binasında İl Başkanı Murat Baybatur başkanlığında yapılan toplantıya İl Başkan Yardımcısı ve Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Abdullah Polat, Manisa Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Zülfikar Gürcan, AK Partili İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile Gurup Koordinatörü Kefayettin Öz katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grubuna başkanlık yapan AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, meclis grubunun gündemindeki konulara geçmezden önce kısa bir konuşma yaptı. Başkan Baybatur, partisinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Manisa’da da kongre sürecine girdiğini, 2014 Kasım-Aralık ayı içerisinde ilçe kongrelerinin 2014 Aralık ayı ile 2015 Şubat ayı içerisinde de İl kongrelerinin yapılacağını söyledi.

Başkan Baybatur, “Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde gireceğimiz 2015 Haziran ayında yapılacak Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde de her türlü kirli oyunlar oynanacaktır. Bu oynanan ve oynanacak olan kirli oyunlara karşı uyanık olmalıyız. Aziz milletimiz her şeyi çok iyi biliyor ve görüyor. Bizler milletimize hizmet için kurulmuş bir partinin neferleriyiz. Hizmet etmekten asla geri kalmayacağız. Bir yandan milletimize hizmet ederken diğer yandan da milletimizle beraber olmaya, onların dertleriyle dertlenmeye, devam edeceğiz. Ak Parti milletin ta kendisidir.”dedi.

Başkan Baybatur toplantıda ayrıca, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AK Parti Genel Başkanı olarak seçildiği 27 Ağustos tarihinde yapılan Olağanüstü Büyük Kongre ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu. AK Partili Büyükşehir Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Baybatur, Eylül ayı meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Baybatur’un konuşmasının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri gündemdeki konuları görüştü.