Arınç, bu kez AK Parti Manisa Köprübaşı İlçe Teşkilatı ve S.S. Köprübaşı Su Ürünleri Kooperatifi üyelerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ağırladı.

AK Parti Manisa Milletvekili Baybatur’dan “Adımız Kardeşlik, Soyadımız Türkiye” programı
AK Parti Manisa Milletvekili Baybatur’dan “Adımız Kardeşlik, Soyadımız Türkiye” programı
İçeriği Görüntüle

AK Parti MYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Köprübaşı ilçesinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı.
Arınç, Ankara’daki mesaisinde AK Parti Manisa Köprübaşı İlçe Teşkilatı ve S.S. Köprübaşı Su Ürünleri Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette ilçenin sorunları, talepleri ve çözüm önerileri ele alındı.

Arınç, “AK Parti Manisa Köprübaşı İlçe Teşkilatımız ve S.S. Köprübaşı Su Ürünleri Kooperatifi üyelerimiz ile Gazi Meclisimizde bir araya geldik. İlçemizin ve kooperatifimizin talep ve ihtiyaçlarını değerlendirdiğimiz nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ