Başakşehir teknik direktörlüğü döneminde önemli başarılara imza atan Abdullah Avcı, Beşiktaş çatısı altında iyi bir başlangıç gösteremedi. Çıktığı maçlarda istediği sonucu alamadı. Ancak son haftalarda istediği galibiyetleri almayı başardı. Üst üste alınan galibiyetle ligde yeniden iyi bir konuma gelmiş oldular. Bu konu hakkında Avcı, "İlk yarıda kalan süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Maçlara haftalık bakmak lazım. Parçadan bütüne gitmek gerek. Lig çok değişik seyrediyor. Sıkıntılı başladık ve toparladık. Diğer takımlar iyi başladı ama aşağı doğru seyrettiler. Daha çok maçlar oynanacak, çok süreç var. Maç kazanmak ve bir sonraki haftaya daha öz güvenle hazırlanabilmeyi amaçlıyoruz." İfadelerini kullandı.

Transfer Hesapları Yapılmaya Başlandı

Takımdan istediği verimi tam olarak alamayan teknik adam Abdullah Avcı’nın transferler ile ilgili söylemleri de gündem oldu. Yaptığı açıklamada atılacak olan adımlar ile ilgili ipuçları verdi. Betpas olağanüstü deneyim sunuyor. Transfer hakkında Abdullah Avcı, "Başkanımız ve yönetim kurulumuzun sunduğu bütçe ve sayı üzerinden gideceğiz. Başka bir şeyleri hesaplamanın veya gözü kara gitmenin hesabı yok. Mevcut durumda en iyisini yapmaya çalışacağız. Çalışmalarımız devam ediyor." Bu sözlerin ardından atılacak adımlar merak konusu haline geldi. Bütçe doğrultusunda eksik olan oyuncuların alınması planlanıyor. Ancak çok sayıda oyuncu ile anlaşılmayacak.

Abdullah Avcı Gündem Olacak Açıklamalar Yaptı

Katıldığı Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu panelinde söyledikleri ile dikkatleri üzerine çekti. Teknik adamlık kariyeri ve oyuncaları hakkında söylemlerini sürdürdü. Avcı, Avcı, "Evrensel futbolda, futbol ekonomisinin çok tartışıldığı durumlarda bundan sonraki süreçlere yardımcı olabilecek bir organizasyon. Ticaret lisesinde okudum. Giren para, çıkan para, kasa hesabı, mal hesabı... İş biraz ona doğru gidiyor. Bu paneller de buna destek olacak." İfadeleri ile devam etti. Tüm yaşananlar siyah beyazlı taraftarlar tarafından da yakından takip ediliyor. Taleplerin karşılanıp, karşılanmayacağı ise kısa süre sonra belli olacak. Tüm yaşanacakları sizlerde yakından takip edebilirsiniz. Beklentileri karşılayacak bir süreç yaşanacak. Heyecanın yüksek maçlar ile kalan haftalar en az kayıpla tamamlanmak isteniyor.

Editör: TE Bilisim