Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yerel seçimlere ramak kala vatandaşlarla buluşunca ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kentin sokaklarına ‘Kayıp bulundu’ başlığıyla asılan “5 senedir haber alınamayan Cengiz Ergün seçimin başlamasıyla Manisa’da göründü” yazılı afiş, Başkan Ergün’ün ne derece vatandaştan kopuk olduğunu kanıtladı.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Manisa’da partiler arasında kıyasıya yarış başladı. Bu kapsamda çoğu zaman siyasiler arasındaki çekişmelerde gün geçtikçe sertleşiyor. Seçim çalışmaları için CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in kentte asılan pankartlarına saldırı düzenlendi. Semih Balaban’ın da seçim çalışmalarında kullanılan afişleri, rakip aday olan Tufan Akan’ın görsellerinin üzerine yapıştırıldığı ortaya çıktı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de yerel seçim nedeniyle 5 yıl sonra piyasaya çıktı.

Seçimden seçime gün yüzüne çıkan Cengiz Ergün durum böyle olunca vatandaşların hedefi haline geldi.

Gerek şehir merkezinde gerekse de gittiği ilçelerde sert tepkiler alan Cengiz Ergün, en büyük tepkiyi Turgutlu ilçesinde gördü.

Hem pazarda hem da kahvehanede vatandaşların hışmına uğrayan Ergün, 5 yıl sonra sahadaki meyvelerini bu şekilde topladı.

Kepenekli Mahallesi'ne yeni bir sondaj yapıldı Kepenekli Mahallesi'ne yeni bir sondaj yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün seçim dönemi dışında vatandaşlarla bir araya gelmemesi üzerine kimliği belirsiz kişilerce kentin sokaklarına “Kayıp bulundu” başlığıyla broşürler asıldı. Asılan broşürlerde şu ifadelere yer verildi:

“5 senedir haber alınamayan Cengiz Ergün seçimin başlamasıyla Manisa’da göründü.”

Kaynak: manisameydangazetesi.com.tr