Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda çocuklara lunapark bileti dağıttı.

 

         23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törenlerine katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, resmi törenlerin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte çocuklara Türk Bayrağı, Nutuk, boyama kitabı ve lunapark bileti dağıttı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Ergün ve Vali Güvençer, tüm çocuklara tek tek hediyelerini vererek bayramlarını kutladı. Başkan Ergün ayrıca hediye dağıtımı sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayarak fotoğraf çektirdi.

23 Nisan’da Başkan Ergün’den Anlamlı Destek

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler sırasında, Spil Anaokulu velileri de bir stant açarak etkinliklerde yer aldı. “Minik Eller Yaren Bebek Projesi”yle açılan stantta yaren bebeklerin satışını yapan Spil Anaokulu velileri, satıştan elde ettikleri gelir ile İzmir Behçet Uz Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören çocuklara destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün standı ziyaret ederek bilgi aldı. Vali Güvençer ve Başkan Ergün bir miktar yardımda bulunarak stantta destek oldu. Başkan Ergün, anaokulu ailelerinin isteğini kırmayarak stantta kalan bebekleri satın alarak destek oldu. Satın alınan bebekler daha sonra Zabıta ekipleri tarafından Manolya Meydanı’nda vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Editör: TE Bilisim