Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi Ortaokulu’nda veliler ve öğretmenler ile bir araya geldi, sıkıntıları dinledi.

Yunusemre Belediyesi eğitim camiasına destek olmaya devam ediyor. Son durak Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi Ortaokulu oldu. Ziyarette Başkan Çerçi’ye Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, belediye birim müdürleri, okul aile birliği üyeleri ve iş adamları eşlik etti.

Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi Ortaokulu Müdürü Erhan Çil’den okulun sorunlarını dinleyen Çerçi, ihtiyaçların giderileceğini ifade etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, eğitime büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Okulumuzun talepleriyle ilgili olarak ilgili müdürlerimizin hepsi burada taleplerimizin yerine getirilmesi için elimizden gelen katkıyı yerine getirmeye çalışacağız. Okullarımız bizim için önemlidir. İşadamlarımızın da desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZ EĞİTİM KONUSUNDA DUYARLI”

Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi Ortaokulu Müdürü Erhan Çil ise okulun ihtiyaçlarını kısıtlı imkanlarla karşılamaya çalıştıklarını belirterek, “Okul aile birliğinin katkıları ile sorunları aşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi, eğitim konusunda duyarlı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendisinden bazı taleplerimiz olacak bunları karşılayacağını umuyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Çerçi ve beraberindekiler okulu gezerek yapılması gereken işleri tespit ettiler. Başkan Çerçi, ziyaret boyunca öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Editör: TE Bilisim