İki yılı aşan süredir Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak görev yapan  Dr. Murat Türkyılmaz’dan görevi devralan Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz göreve başlaması nedeniyle Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Korkmaz, nezaket amacıyla yaptığı ziyarette Vali Bektaş’a çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Manisalıların sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmaları için çalışacaklarını belirten Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz hedeflerinin Manisa halkının sağlıktan duyduğu memnuniyeti arttırmak olduğunu söyledi.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Korkmaz’a yeni görevinde başarılar diledi. Vali Bektaş, Manisalıların sağlık hizmetlerinden çok daha iyi hizmet alabilmeleri için kendisinin de destek olacağını belirtti. 

Uzm. Dr. Ayhan Korkmaz Kimdir?

1975 yılında Bulgaristan’ın Kırcaali ilinde doğdu. 1989 yılında Türkiye’ye göç ederek Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine yerleşti. 1998 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2004 yılında Uludağ üniversitesi Acil Tıp – ABD Acil Tıp Uzmanlığı dalında ihtisasını tamamladı. Sırasıyla Uludağ Üniversitesi Acil Tıp ABD ve Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde görev yaptıktan sonra 2012 yılında Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Acil Servisine tayin oldu. Evli ve bir çocuk sahibi olan Uz. Dr. Ayhan Korkmaz 13/04/2013 tarihinden buyana Manisa İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekteydi.

Editör: TE Bilisim