Manisa Genç İşadamları Derneği kurmuş olduğu danışmanlık kurulu ile bünyesine yeni isimler kazandırmaya devam ediyor. Gerçekleştirdiği 12’inci Genel Kurul kararları çerçevesinde kurduğu ‘Danışmanlık Kurulu’nu Prof. Dr. Meltem Onay ‘ın baş danışman olarak atanmasıyla hayata geçirdi. Prof. Dr. Meltem Onay danışmanlık kuruluna baş danışman olarak atanmasının ardından, dernek yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda dernek üyeleri ile biraraya geldi.

Prof. Dr. Onay  konuşmasında ‘Öncelikle, şehrin nabzını tutan  dinamik bir STK olan MAGİAD’ın baş danışmanlığına getirilmiş olmaktan dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Her zaman içerisinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum sosyal sorumluluk projelerinden ve diğer tüm organizasyonlardan edindiğim bilgi ,deneyim ve tecrübelerimi sizlerle paylaşmak ve her birinde  birlikte yer almak için bu kadro ile güzel bir başlangıç yaptığımız kanaatindeyim. MAGİAD ile elele vererek başta Manisa olmak üzere tüm Türkiye'de girişimcilik üzerine projeler geliştirmemiz gerektiğine inanıyorum. Buna derslerine girdiğim üniversite öğrencileri ile siz iş adamlarını ve şehrin kanaat önderlerini biraraya getirip, tecrübe paylaşımına imkan veren bir ortam yaratarak başlayabiliriz. Üzerinde hassasiyet ile durduğum diğer bir konu da son dönemde Manisa'ya yerleşen yabancı öğrencilere yönelik sergilenen tutumun ivedilikle iyileşmesi gerekliliğidir. Bu çerçevede,  bu öğrencilerin aktif olarak görev alacağı organizasyonlar düzenlemek yerinde olacaktır. MAGİAD  işbirliği ile yabancı öğrencilerimizi hem Manisa halkına kazandırıp hem de dili, dini,  ırkı ne olursa olsun herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşaması gerektiğinin farkındalığını  kazandırabiliriz’ dedi. Onay,  gerek sosyal projeler konusunda gerek üniversite bünyesinde gerçekleştirilen organizasyonlar konusunda her türlü destekte bulunabileceğini de sözlerine ekledi.

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkara,  baş danışmanlık kadrosunda Prof. Dr. Meltem Onay'ın yer almasının kendilerini onurlandırdığını ifade etti. Prof. Dr. Onay'ın gerek üniversitedeki gerek projeler ve organizasyonlardaki aktifligi ile her geçen gün biraz daha ileriye giden MAGİAD'ın hızına hız katacağına inançlarının sonsuz olduğunu vurgulayan Özkara, birlikte hem temelleri atılmış projeleri güçlendireceklerini hem de yeni projelere imza atacaklarını belirtti. MAGİAD ailesine katıldığı için yönetim kurulu ve tüm MAGİAD üyeleri adına Prof.  Dr. Onay'a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim