MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve yönetimini ağırladı. MÜSİAD Manisa Şubesi tarafından düzenlenen ‘Maliye ve Vergi Politikası Çalıştayı’na katılmak üzere Manisa’ya geldiğini belirten Olpak, Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar diledi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Genel Başkan Yardımcıları, Manisa Şube Başkanı Ahmet Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. MÜSİAD Manisa Şubesi’nin düzenlediği ‘Maliye ve Vergi Politikası Çalıştayı’na katılmak üzere Manisa’ya geldiklerini belirten Genel Başkan Nail Olpak, düzenlenen çalıştaya Başkan Ergün’ü de davet etti. Ziyaretleri nedeniyle MÜSİAD yönetimine teşekkür eden Başkan Ergün de, düzenlenen etkinliğe Kula programı nedeniyle katılamayacağını, ancak Genel Sekreter nezdinde Büyükşehir Belediyesi’nin temsil edileceğini söyledi.

Başkan konuklarına Manisa’yı anlattı

Ziyaret sonunda MÜSİAD Genel Başkanı Olpak, Başkan Ergün’e derneğin yayın organlarından hediye etti. Başkan Ergün de Olpak’a üzerinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resimlerinin bulunduğu kahve fincanı ve içerisinde Mesir Macunu ürünlerinin yer aldığı çantadan hediye etti. Başkan Ergün, konuklarına Manisa’nın sembolü haline gelen Mesir Macunu ve Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi hakkında da bilgiler verdi, Manisa’nın hem tarihi, hem de kültürel açıdan zenginliklerini anlattı.

Editör: TE Bilisim