MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci ziyaretinde mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Demirci Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının taleplerini dinleyen Başkan Ergün, 2015 yılında Demirci’de hayata geçirmeyi planladıkları projelerden bahsetti.

İlçe ziyaretlerini Demirci ile sürdüren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci’de mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Demirci Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, İlçe Koordinatörü Kazım Aysan ile birlikte MHP İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya’da yer aldı. Mahalle muhtarları ile birlikte sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin taleplerini dinleyen Başkan Ergün, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Bu yıl il genelinde asfaltlama çalışmalarına ağırlık vereceklerini ve yaklaşık bin 600 kilometrelik bir alanda asfaltlama yapacaklarını ifade eden Başkan Ergün, “Bu çerçevede Demirci merkez başta olmak üzere eski adıyla köy yeni adıyla mahallelerimizde toplam 107 kilometre asfalt yapmayı planlıyoruz. Öncelikle Sındırgı-Bardakçı yolu güzergâhındaki yolun 27 kilometresi bu seneki programımız dâhilinde. Sadece Demirci’de yapacağımız asfaltlama çalışmalarının maliyeti 4,2 Milyon TL’yi bulacak” dedi.

Köylerimizin Eksiklikleri Tamamlanacak

İl genelinde eski adıyla köylerde yeni adıyla mahallelerdeki eksikliklerinin belirlendiğini ve bu çerçevede MASKİ bünyesinde gereken çalışmaların yapılacağını ifade eden Başkan Ergün, “Alt yapı, üst yapı, kanalizasyon ve sulama göletleri noktasında gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Belli program dâhilinde bu çalışmaları birer birer tamamlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Kendisine iletilen sorunları da tek tek not alan Başkan Ergün, sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atılacağı sözünü verdi.

Teşekkür Ettiler

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Demirci ziyaretinde kendilerine de zaman ayırmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri taleplerini dinleyen Başkan Ergün’e teşekkür ettiler. Daha önce köylerine yapılan hizmetlerin de vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığını ifade eden mahalle muhtarları, eksikliklerin biran önce tamamlanması konusunda istekte bulundular.

Editör: TE Bilisim