MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Babalar Günü mesajı yayınladı. Babaların çocuklarına bıraktıkları en değerli mirasın erdemleri olduğunu belirten Başkan Ergün, “Çocukluğumuzdan beri dünyanın en güçlü adamları ve kahramanları olduklarına inandığımız; acısını dışa vuramayan, sevgisini ifade edemeyen, dağ gibi duran çınarlar babalarımız, maddi manevi bütün imkânlarını seferber ederek hayat yolundaki engellerin aşılmasında en önemli kurtarıcı olmuştur” dedi.

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı. Başkan Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Doğumdan ölüme kadar hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız babalarımız, bizlere yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini öğretirken sadece çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve aile mutluluğunu sağlayabilmeyi amaçlarlar. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiren, dün de bugün de yarın da hep yanımızda olan babalarımızdır. Babalar Günü, onlara minnet ve şükran duygularımızı ulaştırmanın küçük bir vesilesidir. Maddi ve manevi tüm olanaklarını ailesi için karşılık beklemeden seferber eden, tüm hayatları boyunca gözeten, kollayan, destek olan fedakar babalarımızın kıymetini her daim bilmeli, onlara saygımızı göstermek için yalnızca Babalar Günü'nü beklememeliyiz.”

Babadan çocuğa kalan en değerli miras erdemdir

Bir babanın kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşündüğünü ifade eden Başkan Ergün, “Babaların erdemleri, çocuklarına bıraktıkları en değerli mirastır. Hepimize hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve geleceklerini güvence altına alabilmek için tüm ailenin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan babalar, her türlü olumsuzluklardan ilk önce etkilenen kişilerdir. Çocukluğumuzdan beri dünyanın en güçlü adamları ve kahramanları olduklarına inandığımız; acısını dışa vuramayan, sevgisini ifade edemeyen, dağ gibi duran çınarlar babalarımız, maddi manevi bütün imkânlarını seferber ederek hayat yolundaki engellerin aşılmasında en önemli kurtarıcı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle yüreklerinde beslediği sevgi ve şefkatle, büyük emek sarf ederek çocuklarını yetiştiren tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim