Manisaspor Takım kaptanı Volkan Babacan, futbolcular Barbaros Barut, Bülent Cevahir ve İhsan Poyraz bugün Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇOGEM) öğrencileriyle bir araya geldiler. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Halil İbrahim Tahtalı, Yunus Emre SHM Futbol Antrenörü Muharrem Kazer ve Sorumlu Öğretmen Güngör Bozlak’ın futbolculara eşlik ettiği ziyarette öğrenciler, futbolcuları ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar.
Futbolculara çocuk evleri hakkında bilgi veren Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Yılmaz, “Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yetirme yurtlarında olan çocuklarımızı; sosyolojik ve psikolojik gelişimlerini olumlu yönde desteklemek ve ders başarılarını arttırmak için ev ortamlarına taşıdık. Manisa genelinde 14 adet, Merkez’de ise 7 adet çocuk evimiz bulunuyor. Sorumlu öğretmenlerin ve bakıcı annelerin görev aldığı çocuk evlerinin sayısını arttırmaya da devam ediyoruz. Manisasporlu futbolcularımızı burada ağırlamaktan mutluluk duyduk. Çocuklarımızın sosyal gelişimine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.” diye konuştu.
Takım kaptanı Volkan Babacan da çocuk evleri öğrencilerinin 19 Mayıs Stadı tribünlerinde yer alarak Manisaspor’u desteklediklerini bildiğini ifade ederek, “Bu ziyaret bir nevi iade-i ziyaret oldu. Öğrenci arkadaşlarımızın gelişimi yönündeki her desteği vermeye hazırız. Onları maçlarımızda devamlı görmeyi istiyoruz. ” dedi. Futbolcu Barbaros Barut ise çocuk evleri öğrencileriyle bir araya gelmekten büyük keyif duyduklarını söyledi. Ziyarette öğrenciler futbolcular ile bol bol sohbet etme ve fotoğraf çekilme imkanı bulurken, futbolcularda öğrencilere Manisaspor atkısı hediye ettiler.
Editör: TE Bilisim