1 yıl önce SPOR

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Frutti Extra Cup’ı Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Takımını 86-69 yenerek galibiyetle kapattı.

1 yıl önce SPOR

UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu maçlarında U19 Milli Takımımızın formasını terleten Manisa FK'nın futbolcusu Ayberk Karapo, Ay-Yıldızlı formayla çıktığı 2 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

1 yıl önce ANA MANŞET

Hazırlık maçında Altınordu’yu ağırlayan Manisa Futbol Kulübü, rakibini Mehmet Uysal ve Marvin Gakpa’nın golleriyle 2-0 mağlup etti.

1 yıl önce 3.SAYFA

Manisa’nın Salihli ilçesinde polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

1 yıl önce ANA MANŞET

ORC Araştırma, 17-21 Eylül 2022 tarihlerinde yaptığı araştırma sonuçlarına göre en çok oy alan ilk 3 parti ve oy oranlarını açıkladı.

1 yıl önce SİYASET

SONAR Araştırma'nın yürüttüğü çalışma sonucunda Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu yüzde 68,4 oy ortalamasıyla Türkiye’nin en başarılı 2. belediye başkanı oldu.

1 yıl önce 3.SAYFA

Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. 

1 yıl önce SPOR

Manisa ve Türk judo dünyasının duayen ismi Ali Atmaca hayatını kaybetti.

1 yıl önce ANA MANŞET

Manisa'nın Yunusemre ve Kırkağaç ilçelerinde jandarmanın düzenlediği operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu hap ve kubar esrar maddesi ele geçirildi. 

1 yıl önce GÜNDEM

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Yenimahalle’de 4728 sokak üzerinde devam eden Telekominikasyon kablo hattı çalışması esnasında boru patladı. Vatandaşlar yetkililer ulaşamayınca konuyu sosyal medyaya taşıyıp yardım istedi. Yolların her yıl farklı bir firma ve farklı bir nedenle kazılması da tartışma konusu oldu.