Yudum Egemden ve Tohum Derneği, yabani zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor Yudum Egemden ve Tohum Derneği, yabani zeytin ağaçlarını ekonomiye kazandırıyor
CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa’da yerel bir haber portalında hakkında haber yapan gazetecilere basın özgürlüğü dersi verdi. 2 gazeteciden şikayetçi olan CHP’li Biçer, verdiği dilekçe ile şikayetinden vazgeçti.
Türkiye’deki tutuklu gazetecilerin durumu ve Türkiye’deki basın özgürlüğü konusunda yaşanan sıkıntıların çözümünde öncülük eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, hakkında haber yapan gazetecilere, ders niteliğinde tepki verdi. Biçer, Manisa’da yerel bir haber portalında hakkında haber yapan Vehbi Gönül ve  Sitenin şu anda teknik Sorumlusu olan Deniz Güner hakkında şikayetçi oldu. Daha sonra ise Biçer, avukatı aracılığı ile Manisa 1. Asliye ceza Mahkemesine verdiği dilekçe ile şikayetinden vazgeçti. Vehbi Gönül ve Deniz Güner, Biçer’e gösterdiği hareketten dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca Biçer’in, basın özgürlüğü konusunda gösterdiği sağduyulu hareketi takdir topladı.

Editör: TE Bilisim