Beyaz eşyaların tamamı hakkında en nitelikli teknik servis hizmetini almak istiyorsanız tereddüt etmeden doğru yerde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Zira bu firma sizlere profesyonel ve deneyimli kadrosuyla sunduğu eşi benzeri olmayan hizmetlerinin yanı uygun fiyatlar da sunuyor. İlk defa hizmet verdiği günden bu yana hizmet anlayışı hep aynı kalan firma, makul fiyatlarını bahane ederek hiçbir zaman müşteri memnuniyetinden de ödün vermemiştir. İzmir'de her noktada beyaz eşyalar ile ilgili teknik servis hizmetine ihtiyaç duyarsanız bu firmaya gönül rahatlığı ile güvenebilir ve beyaz eşyalarınızı emanet edebilirsiniz.

Her Türlü Beyaz Eşyada Hizmetinizde

Firmanın hizmet sunduğu beyaz eşyalar son derece geniş bir yelpazeye konu olacaktır. Her şeyden önce nitelikli teknik servis hizmetine en çok ihtiyaç duyulan beyaz eşyalardan bir tanesi olan izmir kombi servisi olarak düşünülebilecek olan firma, kombi sahiplerinin can güvenliğini de hiçbir zaman tehlikeye atmaz. Ancak her türlü güvenlik önlemleri alındıktan ve kombilerin tamiri ve bakımı eksiksiz bir şekilde yapıldıktan sonra hizmet layıkıyla tamamlanmış kabul edilecektir.

Klima Hizmetlerinde Aranan Kalite

Özellikle yaz aylarında klimaların bakım ve onarımına dair pek çok hizmet de bu firma tarafından sunulmaktadır. İzmir gibi bir şehirde kış aylarında dahi ısınmanın klima ile gerçekleşebileceği düşünüldüğü zaman izmir klima servisi hizmeti kalitesine de tıpkı diğerleri gibi çok önem verilmektedir. Çok daha detaylı bilgi edinmek için ise Egeservisizmir.com adresini ziyaret etmek mümkündür.

Her Türlü Hizmet İçin Kalite Garantisi

Firma, sizlere sağladığı benzersiz teknik servis hizmetlerine o kadar çok güveniyor ki hangi hizmet sunulmuş olursa olsun bir yıl garanti veriyor. Üstelik bu bir yıllık garanti için İizmir teknik servis firması herhangi bir şart da koşmuyor. Keza bu kalite garantisi sadece bakım ve onarım işlemlerinde değil parça değişiminde de söz konusu oluyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kar amacını her daim ikinci planda gören bu firmadan hizmet almak için gün içerisinde arayabilir ya da sonraki bir tarihe randevu talep ederek ev ve iş yerlerinize davet edebilirsiniz. Aynı zamanda firma tarafından sizlere günün her saati açık çağrı merkezi hizmeti de sunulmaktadır. Bu sayede dilediğiniz zaman arayarak randevu taleplerinizi iletebilir ve çağrı merkezinden diğer konular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim